Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor szoktattad át a gyermeke...

Mikor szoktattad át a gyermeked rendes ágyba a rácsos után?

Figyelt kérdés
Az átszoktatás előtt 1-2 nappal tettétek be az ágyat, vagy hosszabb ideje ott volt? Gondolkodom hogy berakhatom-e pár hónappal előtte. Ha játszogat rajta míg ébren van, később az nem zavar be az altatásba mikor altatni szeretném?
2011. nov. 5. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
14 hósan. Kb egy hétig csak nappal aludt benne utána éjjel is. Körbetámlas gyerekheverő.
2011. nov. 5. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
13 hónaposan, rendes ágy, nem volt körberakva semmivel, sosem esett le.
2011. nov. 5. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
16 hónapos a fiam, kezdetektöl bent van a nagy ágy is, de mivel még nem tud egyedül fel, le mászni róla, addig nem ott alszik, hiába lesz leesés gátlója, mig biztosan nem tud rola lemászni, nem abbanalszik, ö simán elalszik a kiságybna is, ha kell 2 évesen alszik csak a nagyban.
2011. nov. 6. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a lányomat 2 évesen fektettem heverőre, minden gond nélkül elaludt rajta. A fiam Karácsonykor lesz 2 éves és már próbáltam nappal heverőn altatni, de mindig lemászik és miután 4x-5x visszaküldöm kijelenti, hogy inkább a rácsosban alszik. Mondjuk ott is fél óra mire elalszik. Lehet, hogy most a foga is jön és náthás is, ezért megy ilyen nehezen. Eddig jó alvó volt. Akárhogy is lesz Karácsony előtt 1-2 héttel szétszedem a rácsoságyat és kénytelen lesz a heverőn aludni.(már régóta ott a heverője) Kell a hely a szobában, mert nagy ajándékot hoz a Jézuska.
2011. nov. 6. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Másfél évesen; a kiságyat lebontottuk, a nagyágyat együtt összeszerelték az apukájával. Aznap este már benne aludt.
2011. nov. 6. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
14 hónapos volt a fiam amikor kénytelenek voltunk venni egy leesésgátlós ágyat mert ordított a kiságyban kb egy hónapja amikor bele akartam tenni,és akkor már köztünk aludt,ehhez pedig nemakartam szoktatni!A rácsos ki kiságy be,mondanom sem kell hogy ahogy meglátta az új ágyát rögtön beleszeretett,még a bejárati ajtónál ráugrott alig akart leszállni róla:) Azóta azon alszik,megérte megvenni!
2011. nov. 6. 14:36
 7/7 anonim válasza:
49%
3eves volt a kislanyom mikor kikerult a racsosagybol.Addig sokszor beszeltunk rola, de nem akart.Aztan egyszer mondta hogy mostmar szeretne rendes agyat mikor bekerult az oviba.Megcsinaltattam, es azota abban alszik.Soha nem maszott ki a kisagybol sem, azt is tudja hogy az agyaban nics jatek, csak pihenes meg alvas.
2011. nov. 6. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!