Köpködés, hogyan szoktattad le róla a gyermeked?
Nálunk volt egy hasonló probléma, a lányom minidg kiköpte evés végén az utolsó falatot, ivásnál az utolsó kortyot, és ebből egy idő után sportot űzött, ha babakocsiban evett vagy ivott, nekiállt köpködni csak úgy szórakozásból, akárhol voltunk, boltbab, villamoson stb. Én is eléggé ki voltam akadva.
Azt tanácsolnám, semmiképp se csapj a szájára vagy máshova. Én csak annyit tettem, hogy elvettem tőle az enni-/innivalót, kifejeztem a rosszallásomat de túl nagy feneket nem kerítettem a dolognak. Tudom, a nyálat nem tudod elvenni tőle, de talán nálatok is hasonló módszert lehetne követni, azaz nem kell túl nagy jelenetet rendezni, csak mondj annyi pl. hogy "nem szép dolog ilyen butaságot csinálni", ezzel el is veszed a dolog poénértékét, tudniillik a cirkuszt, talán így egy időután megunja. Addig is sok türelmet kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!