Rábíznád gyermeked felügyeletét arra, aki hasonló korú gyermeke mellett vigyázna a tiédre is?
Igen, pontosan, ez a kettőt egy csapásra kategória.. Mindig mondják, hogy vigyem közösségbe a gyereket, dehát ilyenkor hidegbe kevés a lehetőség, vagy drága. Sokat játszik egyedül, így legalább lenne társasága és még pénzt is keresnék vele.
Köszönöm a választ.
Én vagyok olyan hülye ,hogy a másét jobban félteném,mert ugye a felelősség....
És a sajátomra nem tudnék úgy figyelni...mondjuk két 2 évessel biztos nem indulnék el sétálni,ha az egyik nem az enyém.De lehet ez csak én hülyeségem.
Szia!
Ezen én is gondolkodtam már.20 hónapos a kisfiam és én is vállalnék gyerekfelügyeletet csak manapság már kell a papír arról hogy te értesz ehhez(az nem számít h van egy gyereked sajna)másrész a legtöbb hírdetésben azt kérik h legyen autód,vigyed hozd a babát...nem könnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!