Mi a véleményetek? "Add vissza neki. "Lent részletesebben.
15:34-es!
Maximálisan így gondolom én is!
De ettől függetlenül persze elfogadom, hogy másoknak más a véleményük, azért is írtam ki.
Nem kellene semmit sem csinálnia? na, ez nekem magas. Van gyerekem, egyenlőre egy, most várjuk a másodikat, de képzeld, testvérem van. Egész gyerekkorunkban gyepáltuk egymást, pedig ő fiú, aztán amikor már ő volt az erősebb, abbahagytuk. Nem haltunk bele, és jó testvérek vagyunk, bármiben, bármikor számíthatok rá.
De azért egy testvér meg egy rokon gyerek szerintem tök más tészta. Mindegy, tartom a véleményem, én rászólnék a lökdösődőre, és kész. Nem is értem, hogy gondolod, hogy az anyuka ott áll és nem csinál semmit. Ha a fiad 2 évesen lökdösi, szerinted később mit fog csinálni, ha nem teszitek helyre?
Azért a "ne szóljon semmit" meg az "add vissza" között vannak átmenetek.
Na igen, lehet az átement hiányzik.:)
De nem ekkora probléma ez, mint amit gondolsz..:))
Nem tudom, hogy vissza adta e, nem voltam ott.
Köszi a válaszokat.
És én is írtam, hogy ne hagyja egy gyerek magát, de nem buzdítanám.....egyébként meg így visszagondolva a kislány nagyon akaratos, és lehet hogy másnál ő is így csinál, így rátalált olyanra, aki veel csinálja....na ezt jól leírtam.:)
Karácsonyi bulinál, a lány lökte ki a székből a fiamat, de nem szóltam senkire....vártam, hogy az anyja rászól, és kész. De nem mondtam volna neki, hogy lökd ki te is.....hmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!