Szerintetek is kényeztetem a gyerekem?
Figyelt kérdés
Szeptemberbe megy elsö osztályba a kislányom szeretném még egyenlöre ha szülöi kisérettel menne az iskolába és ugy is jönne haza.A doktornövel beszélgettem ma erröl és azt mondta pszihologusra van szükségem mert ezzel elkényeztetem a lányom.A magyarázat az volt neki is egyedül járt a lánya már elsö osztálytol suliba söt egyedül volt du. otthon és tanult.Rosszul esett hogy betegnek néz ezért de én meg azt nem tartom jonak amit ö tett.
Szerintetek?
2011. ápr. 21. 16:27
21/23 anonim válasza:
Régen minden más volt.Én egyedül jártam az iskolába biciklivel,falun.De most nem hogy az elsős gyerekemet,de talán a 8.osztályost is elvinném.:)
22/23 anonim válasza:
3-5 eves koromig a batyammal jartam oviba, 6 eves koromtol pedig egyedul iskolaba. es semmi bajom nem tortent soha. (Debrecen 20F)
23/23 Vérszomjas pandamaci válasza:
14:28
Az elmúlt 15 évben kissé megváltozott a világ.
Ld. utcai rablások, nagyobb gyerekekből álló zsaroló bandák, továbbá már nem egy-két Trabant zötykölődik a kis forgalmú uton negyvennel, hanem folyamatosan száguldoznak az autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!