Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak hogy nyugisabbak...

Mit csináljak hogy nyugisabbak legyenek az éjszakáink?

Figyelt kérdés

Éjszaka kb 10x ébred mostanság,és mindig sírás(visítás) van h hol a nyuszi,hol a párna,stb.pedig csak meg kéne fordulnia sokszor,mert ott van mellette.Totál zombik vagyunk hogy nem tudunk aludni,nem vagyunk kipihentek.

Hogyan értessem meg vele hogy ne rögtön visitson minden éjjel?

Ja!2 és fél éves.

2011. ápr. 5. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy rosszat álmodik? Nincs valami változás nálatok? Kistesó, bölcsi, anyuka dolgozni kezdett, veszekedések. Igazából arra kéne rájönni miért kel olyan sokszor visítva és azt orvosolni. És ha mellette maradnál pár éjszakáig, hogy lássa nincs semmi baj, nyugodtan aludhat? Én ezt tenném. Fény esetleg, nem félhet a sötétben? Nem látott valami rosszat a mesében, TV-ben? Valaminek történnie kellett, amitől fél és így jön vissza.
2011. ápr. 5. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,mert a nyulat,rongyit keresi...és ha odaadom neki,azonnal visszaalszik.vigasztalni se kell.
2011. ápr. 5. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
szia, az enyém is ezt csinálja egy ideje. csak ő a cumival. 21 hónapos korától átalussza az éjjelt, de most kistesó jön, az apja mondta neki kb 1 hónapja, (én még nem mondtam volna, mert csak szeptemberben születik, minek addig állandó feszkóban tartani), és azóta ez van éjjel, forgolódik, nyöszög, ha felébred és nincs cumi, akkor visít, pedig azelőtt megkereste magának, este meg tök nehezen alszik el, rámfekszik közben, mondogatja hogy anya anya...ezzel párhuzamosan nappal is borzalmas anyás, nyüszi lett...mondtam is az apjának, hogy na sok értelme volt...bőven elég lett volna akkor mondani amikor már nagyon szembetűnő neki is (most volt 2 éves és 3 hónapos).
2011. ápr. 5. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Mostanában kezdte,de a változás tél elején volt(apával különmentünk)

asszem átmegyek hozzá pár éjszakára...

2011. ápr. 5. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!