Már volt hogy nektek is beleszólt az anyósotok a gyermeknevelésbe?
Nekem anyósommal már nincsen problémám.Mikor kisebb volt a fiam, volt egy nagyon durva veszekedésünk.Azóta normális és megértette,hogy engem és a gyereket is vegyen emberszámba.
Nekem inkább anyukámmal van problémám.Az a baj,hogy ő semmiből nem ért csak a maga igazát fújja állandóan.Rosszul etetem a gyereket meg minden.Alapvetően mindennel baja van.Az egyik legviccesebb dolog amin sírva röhögünk még most is tesómmal mikor azt mondta,hogy mivel a fiam májusi ezért neki legalább 4 órát kell levegőn tartózkodni minden nap.Mikor ezt már 3 hete minden nap háromszor elmondta telefonba akkor megkérdeztem tőle,hogy akkor az a gyerek aki decemberbe született meg ki sem mehet a lakásból egy percre sem?....
Meg jön azzal,hogy ha nem eszik a gyerek akkor főzzek a gyereknek kilenc félét is akár egy nap valamit majd csak megeszik.Mivel ő ezt csinálta nővéremmel mikor kicsi volt elvárja,hogy én is ezt csináljam.Apukám mondta el ezt nekem mikor elkezdtük a kisfiammal a hozzátáplálást.
Ő mondta,hogy mikor nővérem kicsi volt anya mindig 8-9 féle főtt ételt csinált neki minden nap és persze tesóm soha semmit nem evett.
Meg,hogy ne vegyek ruhát a gyereknek mert kinövi hamar.
3 body 3 nadrág 3 zokni 1 pulcsi 1 kabát 1 cipő.Nem kell több ruha egy ilyen kis gyereknek anyukám szerint.Mondtam neki,hogy igen elég ennyi ruha 1 napra.Mivel leeszi magát leborítja magát vízzel vagy kakaóval,bepisil most kezdjük a pelenka nélküli létet.Ő azt mondja,hogy ő úgy gondolta,hogy összesen ennyi ruha kell egy 2 éves gyereknek.
"3 body 3 nadrág 3 zokni 1 pulcsi 1 kabát 1 cipő"
Ja, napi adag ruha (a cipő nem, de a többi tényleg. Leeszi magát, leönti magát vízzel, délutáni alvásnál is rendszerint átázik a pelenka, vehetek akármilyen fajtát, és a többi...)
Anyám nekem is tesz megjegyzéseket, de ő inkább azért, mert nagyon félti a gyereket, és nehogy elrontsak valamit, 1 piros pöttyel, vagy ha beüti a gyerek a fejét, már mondja, miért nem viszem orvoshoz, stb. Azért rosszul esik, hogy szerinte "nem tudom rendesen ellátni" a gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!