Fiatal korodban beleszólt az anyád a szerelmi életedbe? Hagytad hogy vezessen vagy mentél a magad feje után? Megbántad?
Nem beszéltem meg vele soha semmit. Nem nagyon adtam a szavára. mondjuk ezt megérdemli. Kb.18voltam mikor mondta hogy beszélni szeretne.hát megtalált pár üres óvszeres dobozt,nem tudom mért nem dobtam ki. de szerintem akkor sem kellett volna kutakodnia a cuccaim között. Ennyit kérdezett félig könnyezve hogy ,,ti csináljátok?,, ,,pedig velem mindent meglehet beszélni....,, Még jó hogy van egy 5 évvel idősebb nővérem.inkább vele beszéltem meg ezeket a dolgokat.
21/L
15 évesen megismerkedtem valakivel,azt mondtàk otthon : nem lesz jo nem hozzàm valo ..én persze csak azért sem hagytam ott ö volt akkor 20 éves...nagyon sokat kikaptam miatta,19 évesen hozzàmentem feleségül,a szülök figyelmeztettek,hogy nem lesz jo hàzassàg...nem is lett nagyon sokat szenvedten 21 évesen elvàltam...
ne hagyd figyelmen kivül amit a szülök tanàcsolnak...
Ja álandóan beleszól meg evvel b@sztat h "túl gyakran váltogatom a csajaimat" :/ De nem érdekel semmi köze hozzá!!! És am sincs igaza.
16/F
Próbál beleszólni. A tanácsait mindig meghallgatom és mérlegelem. Mivel ő maga egy nagyon rossz házasságban él, úgy gondolom, hogy nem feltétlen tudja pontosan, hogy kell egy kapcsolatot építeni. Nagymamámmal viszont mindig megbeszélem a dolgokat és hallgatok rá, mert nagyon felvilágosult, plusz nyilván tud valamit, mert 50 évig élt boldog házasságban (egészen a férje haláláig :( ). Az ő tanácsait meg szoktam fogadni és hasznosak is. Hiába, a tapasztalat...
21/L
Én még mindig fiatal vagyok (2o leszek) de elmondom, hogy mi a helyzet. 18 múltam amikor másfél év kapcsolat után megkérdezte anyukám, hogy "van-e valami kérdésem?" az előtt sosem beszéltünk a szexről, szerelemről társai. Igaz, akkor sem, mert nem volt kérdésem. Nem éreztem úgy,hogy akkor kellett volna elkezdeni az ilyesfajta beszélgetést...
Azóta is együtt vagyok a párommal, sosem beszélt nyíltan arról, hogy mit gondol, csak mondogatja, hogy szeretné ha az "ő kicsi lánya" maradnék:-S
Én szerettem volna vele dolgokat megbeszélni, de sosem lehetett...még most sem lehet pedig majdnem húsz vagyok. Még mindig ferde szemmel nézi ha a páromnál alszom, ilyensmi...szóval bele nem szólt, inkább lelkileg, plussz köntörfalazva próbált megakadályozni...
Én nem haragszom rá, tudom, hogy őt is így nevelték...Én viszont nem követem el majd ezeket a hibákat...a szex nem kéne tabu legyen egyetlen családban sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!