Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy a Gyakori kérdések beleszólt a kialakuló kapcsolataitokba?
Például ismerkedtél valakivel, és belinkeltél egy kérdést neki MSN-en azt mondva, hogy "Aztarohadt milyen hülye kérdés már, a kérdező IQ-ja nem lehet több 20-nál :DDDDD"
Erre többé nem beszélt veled, mert úgy gondolta, hogy akkor lenézed a gondolkodásmódját, persze te jöttél alkotni egy újabb király kérdést nem tudván ezt:
"Olyan sokat beszéltem, most csak szórakozott velem, vagy gáznak tartja, hogy valaki GyiK-et olvas? Jajj, mit tegyek? Miért ilyen hülye minden férfi/nő?"
Vagy esetleg írt rólad egy kérdést, amiben felismerted magad, és léptél, aztán boldogok vagytok? :"D
minden gyík nevében(magaméban is) üzenem, gáz is. :D
De ki nem sz*rja le? Ha csak ez nem tetszik neki...
Lehet hogy téged néz hülyének,mert te hülyének nézel mást...
Szerintem nem gáz,legalább is nem tagadom hogy szoktam itt szörfözni ....inkább itt mint a fa szbookon vagy az iwen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!