27 hós gyermekedet mibe öltözteted fel, ha ma du. Kimentek az udvarra, sétálni, motorozni?
nálunk a nadrágtól függ. ha vékonyabb adok harisnyát, ha bélelt nem. ma pl. a napon nagyon meleg volt nálunk, így is izzadt volt a lába, pedig nem volt rajta harisnya. Nálunk már nincs body, mert nem pelusos,bugyi, póló, vastagabb pulcsi, bélelt tavaszi kabi, tavaszi sapi, + a nadrág, sportcipő.
Egy pulcsi mindig van nálam, ha hidegebbnek érzem az időt, ráadom.
Az én fiam még 22 hónapos így voltunk lent ma.
Rövid ujjú body,vékony harisnya,egy farmernaci,egy hosszú ujjú póló,egy vastag pulcsi,egy bélelt tavaszi kabát,zárt tavaszi cipő,körsál,vékony sapi.Bár itt most nálunk debrecenben meleg van viszont hideg szél fúj pár helyen.
Én még a téli kabátomba mentem le sállal becipzárkóza és fáztam mikor a szél fújt.
Motorozáshoz vastag melegítőnacit szoktam ráadni meg az alá is vékony harisnya.De mi most sétálni voltunk ezért farmert vettünk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!