Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 27 hós gyermekedet mibe...

27 hós gyermekedet mibe öltözteted fel, ha ma du. Kimentek az udvarra, sétálni, motorozni?

Figyelt kérdés
A harisnya érdekelne, adtok még??
2011. márc. 22. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen!! Enyém is 27 hónapos, lány. Amit ráadok: Hosszú újjú body, harisnyanadrág, farmer. Polár pulcsi + egy bélelt kabát, sapka. (Sálat és a plusz vastag pulcsit nemrég hagytuk el, mióta ilyen jobb idő van).
2011. márc. 22. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Én még adok a 26 hónapos lányomra harisnyát. + hosszú ujjú body+kimenős nadrág+pulóver+tavaszi kabát+tavaszi sapka.
2011. márc. 22. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

nálunk a nadrágtól függ. ha vékonyabb adok harisnyát, ha bélelt nem. ma pl. a napon nagyon meleg volt nálunk, így is izzadt volt a lába, pedig nem volt rajta harisnya. Nálunk már nincs body, mert nem pelusos,bugyi, póló, vastagabb pulcsi, bélelt tavaszi kabi, tavaszi sapi, + a nadrág, sportcipő.

Egy pulcsi mindig van nálam, ha hidegebbnek érzem az időt, ráadom.

2011. márc. 22. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én fiam még 22 hónapos így voltunk lent ma.

Rövid ujjú body,vékony harisnya,egy farmernaci,egy hosszú ujjú póló,egy vastag pulcsi,egy bélelt tavaszi kabát,zárt tavaszi cipő,körsál,vékony sapi.Bár itt most nálunk debrecenben meleg van viszont hideg szél fúj pár helyen.

Én még a téli kabátomba mentem le sállal becipzárkóza és fáztam mikor a szél fújt.

Motorozáshoz vastag melegítőnacit szoktam ráadni meg az alá is vékony harisnya.De mi most sétálni voltunk ezért farmert vettünk fel.

2011. márc. 22. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!