Ha 2 év körüli gyermeked a boltba az alábbiakból szeretne egyet, hogy vegyél neki, veszel?
- kinder tojás vagy kinder csoki
- tik tak
- gumicukor
- Pombear chips
- kubu vagy más szívókás innivaló
- sajtos tallér
stb
Az én lányom, ha boltba megyünk az alábbiakat szokta kérni
Alma, körte, banán, szőlő
továbbá
brumi maci (dörmi szelet), tej
Az édességet egyáltalán nem szereti, egyszer kóstolt csokit egy nyalintás után eldobta. Chips, kuki dettó.
Nem kell édességgel tömni a gyereket, mert "kéri". Azért kéri, mert rászoktattad!
A Haribo pont minden mesterséges anyagtól mentes gumicukor, a Kinder magas tejtartalmú, a Kubu szintén színezék és tartósítószer mentes. :)
Meg vettem neki ezeket, ha kérte. Persze nem mindennap kapott/kap ilyesmit, de időnként miért ne? Én is megkívánok néha egy Cola-t, vagy egy kis Mon Cherie-t, egy kisgyerek meg pláne.
Persze rá lehet ám venni arra is, hogy valami gyümölcsöt vegyünk inkább, sőt, nálunk az uborka és a répa volt nagyon menő nasi sokáig. :)
Mégis mi a fenének kéne ilyesmi egy két évesnek?!
A Kububól van 100% répa-gyümölcslé, de van belőle 25%-os cukrozott "lónyál" is, nem mindegy, melyikre gondolunk.
Azért kérik, mert kapnak. Ha nem ismernék, nem kérnék, és semmivel nem lenne szegényesebb a kis világuk.
Mondjuk az is más kérdés, hogy kétévest nem szoptatnék, hacsak nem az eszkimók földjén élnénk vagy Afrikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!