Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha 2 év körüli gyermeked a...

Ha 2 év körüli gyermeked a boltba az alábbiakból szeretne egyet, hogy vegyél neki, veszel?

Figyelt kérdés

- kinder tojás vagy kinder csoki

- tik tak

- gumicukor

- Pombear chips

- kubu vagy más szívókás innivaló

- sajtos tallér

stb

2011. márc. 11. 15:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Maximum a kinder csokit de nagyon ritkán,a többit nem és nem az ára miatt!!Nincs szüksége nyalókára,chipsre stb semmi természetes nincs bennük tiszta "műanyag"!

Inkább én csinálok neki sütit,pogácsát vagy kekszet.

2011. márc. 11. 18:48
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem !Különösen gumicukrot, tik-takot nem. Félrenyelheti, nem jól rágja meg, azokat nem.

Én ekkora korukban semmi ilyesmit nem adtam nekik. Mivel nem tudták mi az, így nem is kérték, csak nézegették. Mondtam nem nekik való, majd ha nagyobbak lesznek.

Most is ha szülinapra megyünk a fiam 6 éves, és mikor iszik ott szénsavasat, körbemegy, és örülve mondja a szülőknek, hogy Ő mit iszik. Ugyanis mi nem adunk neki, viszont szülinapokon azt ehet ihat amit akar. Csokikat kap már, már megtanulta szülinapokon mi is a "jó"

Fölös elkezdeni a nem jófajta kajákat, mert rászoknak, onnantól versengés az élet, ha rendesen hamit akarunk adni nekik.

Tudom ezek nem voltak kérdések, csak gondoltam. ..

2011. márc. 11. 19:02
 23/36 anonim ***** válasza:
Kinder tojást, sajtos tallért, kubut természetesen igen, a többit nem, mert tuti, hogy félrenyelné, amilyen kis rohangászós, ugrándozós.
2011. márc. 11. 19:14
 24/36 anonim ***** válasza:
Plusz a többi nem is valami egészséges, szóval azért sem. Nem azt mondom, hogy ne kóstolja meg egyáltalán, de semmiképpen nem csinálnék belőle rendszert. A Kinder, sajtos tallér, Kubu viszont szerintem nem olyan vészes.
2011. márc. 11. 19:18
 25/36 anonim ***** válasza:

Ma 17.28, ugye azért tudod, mi van a kububan? Csak gyümölcs és zöldséglé, se cukor, se tartósítószer.

Van az is olyan jó, mint a többi 100%-os lé, sőt, nincs köztük különbség:)

A fiam a kubut nem issza, kindercsokit, sajtos tallért kapott már, a többit nem, és nem is fog egyyelőre:)

2011. márc. 11. 19:26
 26/36 anonim ***** válasza:

Chips, gumicukor kizárva. Tik takot sem veszek nekik, de a nagyitól mindig kap egy-egy szemet, ez nem zavar. Kinder tojás csak Mikulásra, ünnepekre. Egyébként inkább a Kinder tejszelet vagy a Pingui.

A listáról csak a Kubut tartom igazán elfogadhatónak.

2011. márc. 11. 20:07
 27/36 anonim ***** válasza:

Igen: kinder csoki, hohes c szívókás innivaló

Nem: tiktak, gumicukor, chips, kubu, sajtos tallér.

Tiktaktól, gumicukortól szerintem megfulladna, a csipszeket és tallérokat én utálom, szerintem büdösek, a kubut se szeretem.

Az én lányom inkább csokis, azt viszont minden nap eszik, bár kifejezetten csokit nem sokat, inkább győri édes kakaós kekszet adok neki vagy csokis pudingot.

2éves múlt.

2011. márc. 11. 20:45
 28/36 anonim ***** válasza:
47%

Kindert bármikor veszek neki, Kubu-t és más italokat is.

Pombear chipset is szokott néha kapni.

Tik-tak-ot nem veszek, biztosan lenyelné, a fogkrémet is csak lenyeli. A gumicukrot is ezért nem veszem meg.

2011. márc. 11. 21:04
 29/36 anonim ***** válasza:
Kinder tojást és csokit néhanap kap Pombert vagy tallért csak alkalmakkor,ő ropit szereti,de azt is mondjuk heti 1x kap.Gumicukrot,tic-tacot egyáltalán nem adnék,Kubut már ivott,de a felsoroltakból semmiért sem cirkuszol a boltban és másért sem,ha mégis megtenné én is azt mondanám hogy nem,nem neki való.és nem a pénz miatt 2 éves lesz 26-án
2011. márc. 11. 21:11
 30/36 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál azok körül mindent kap, kivéve tik-tak és gumicukor. Azok még nem keni valók. Általában a boltban naponta kap valamit, kedvenc a tejszelet és túró rudi.
2011. márc. 11. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!