Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha 2 év körüli gyermeked a...

Ha 2 év körüli gyermeked a boltba az alábbiakból szeretne egyet, hogy vegyél neki, veszel?

Figyelt kérdés

- kinder tojás vagy kinder csoki

- tik tak

- gumicukor

- Pombear chips

- kubu vagy más szívókás innivaló

- sajtos tallér

stb

2011. márc. 11. 15:56
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

én megveszek neki "mindent" amit kér

persze ha egy doboz Raffaellot akar, azt nyilván nem

de ahogy már írták 100-200 ft igen

ja és nem naponta azért

ma pl kinder tojást és egy nyalókat is választott

és? mi baja lesz? semmi :)

szereti a Pombaer chipset is, de azt sem egyszerre eszi meg az egy zacskót

apa pl tik-tak jellegű cukrot hozott neki, gyümölcs íző és nem mentholos :)

2011. márc. 11. 16:39
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Évekbe telt, hogy anyósomat leszoktassam arról, hogy minden mancot megvegyen a gyerekeknek. Tejmassza, nyalókák, cukrok. 2 évesemnek én választok egyelőre. Cukrok kizárva!
2011. márc. 11. 16:42
 13/36 anonim ***** válasza:
73%
nem veszek,mert nem kér.2 éves,és sosem kért még semmi ilyet semelyik boltba se.1 db túrórúdit kér,amit a kis boltban szépen a kasszához cipel,a nagy bevásárlóban a felét megeszi.Viszont szokott még kérni,banánt,tegnap meg 1 db mandarint kért.pedig nem vagyok édesség ellenes.és az itthon tartott kinder csokikból kap egyet egy nap,vagy 2 naponta.chipset nem veszek neki,nem is adok,tik-takot már kapott,de a védőnő nem örült a fulladás veszély miatt,igy azt nagyon ritkán kap,ha épp meghallja a táskámba ha épp megyünk valahová.gumicukrot sosem kért,egyet kapott már ki is köpte.
2011. márc. 11. 16:51
 14/36 anonim ***** válasza:

2 éves 3 hónapos lány. A fesoroltak közül semmit, nha Kinder csokit vagy tojást kap, illetve talán kétszer vettem neki én Kinder tojást eddig. Chipszet, gumicukrot, tik-tak-ot nem ismeri (még). Kubut nem issza meg, azt már többször próbáltuk.

Sajtos tallért azt veszünk magunknak, néha egy-egy karikát eszik belőle.

Amit inkább kap: Narancs, alma, banán, kölesgolyó, néha nápolyi, kukoricapehely, túró rudi, joghurt. Nálunk egyelőre ennyiben merül ki az édesség.

2011. márc. 11. 16:55
 15/36 anonim ***** válasza:
16:55-ös vagyok, ja, és persze az anyukám házi sütijei. :) Abból kap, természetesen :)
2011. márc. 11. 16:56
 16/36 A kérdező kommentje:
és kakaót iszik? vagy bolti dobozos tejet?
2011. márc. 11. 16:58
 17/36 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Kakaót akartam már neki adni, de nem szereti. Bolti dobozos (friss) tejet iszik, igen.
2011. márc. 11. 17:03
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

15:59

Miért??

Mert cukor helyett megeszi a gyümölcsöt, vagy az aszalt gyümölcsöt.

Kubu helytte megissza a 100%-os gyümölcslevet, facsart levet, gyerekteát.

Chips-et még 11 éve fimanak sem veszek.

Tik tak- egyáltzalán nem 2 évesnek való, may lenyelné.

Sajtos tallér határeste, de nemigen szoktam venni.

2011. márc. 11. 17:18
 19/36 anonim ***** válasza:

előző

Nem kap tejet (még szopik), bolti kakaót meg főleg nem.

2011. márc. 11. 17:20
 20/36 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, hogy ezek közül bármelyiket megvegyem a fiamnak, pedig már 3 éves! Az én fiam gyümölcsöt szokott kérni, ha boltba megyünk. Kedvence az ananász.
2011. márc. 11. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!