Miket szoktatok főzni a 1-3 év közti gyermekeiteknek?
21 hónapos a fiam és nagyon kevés dolgot eszik meg.
Ha tehetné állandóan felvágottad és kenyeret enni.
Kérlek írjatok nekem egyszerű,olcsó és gyorsan elkészíthető recepteket amit a ti gyermekeitek szeretnek.
Köszi a választ.Ez a legnagyobb problémám,hogy amit magunknak főzök nem eszi meg.Szinte semmit nem eszik meg mit főzni szoktam.
Ezért várok ötleteket.
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÓTÓL KÉRDEZNÉM, KÖNNYEN BOLDOGULTÁL ILYEN KICSI KORKÜLÖNBSÉGNÉL A KÉT GYERMEKKEL?
Főzzél neki azt amit turmixolva adtál, csak ne turmixold mostmár össze. Így előbb utóbb elkezdi a darabos ételeket is enni, és áttér arra amit ti esztek.
Köszi a válaszokat.
A virslit a fasírtot a halrudat és a bolognai spagettit megeszi ha penne tésztából készül.
A húslevesnek és a krumplilevesnek a levét eszi meg csak.Semmi más levest nem eszik meg.
Főzelékeket egyáltalán nem eszi meg,se turmixolva se rendesen.A krumplit sem...pedig kicsi korába szerette.:(
A nagy kedvenc az a pizza,de azt se lehet állandóan enni.
Azzal nincs gondom,hogy nem eszik.Eszik rendesen még többet is eszik mint én viszont nagyon kevés főtételt eszik.Szinte semmit.Van,hogy napokig csak nutellás kenyér felvágottas vajaskenyér meg májkrémes kenyér kell neki.
De ilyenkor napi szinten 5-6 karéj kenyeret bevág. Kenyérből is csak a friss coopos kenyeret eszi meg.
Nem tudom már mit főzhetnék neki amit meg is enne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!