Tudok, mert muszáj de a gyomrom forog ahányszor eszembe jut annyira utálom. :) Komolyan!
2011. okt. 19. 17:52
2/13 anonim válasza:
Tudok főzni,és szeretek is,de sütni még jobban! Mióta a lányom nagyobb lett,több időm van rá.
2011. okt. 19. 17:54
3/13 anonim válasza:
Én tudok, és szeretek is, a gond csak hogy a kicsi fiamtól nem lehet nyugodtan főzni, mindent kapkodva kell csinálnom, így utálom már csinálni, ált hétköznap csak gyors összedobok valamit, és hétvégén kibontakozok amikor itthon van a párom.
2011. okt. 19. 18:01
4/13 anonim válasza:
Nagyon szeretek, és férjem szerint tudok is. Nálam ez a kikapcsolódás.
Aki nem szeret főzni, azt nem ítélem el, hisz van, akinek az autószerelés a hobbyja, és ő sem néz le az miatt, mert engem nem nagyon vonz mondjuk az olajcsere...
2011. okt. 19. 18:04
5/13 anonim válasza:
Én tudok is, szeretek is nagyon nagyon, de sajnos már nincs annyiszor időm rá, mint amikor még nem volt gyerekem.
Sütni meg aztán végképp nincsen időm,pedig imádok.
Nemsokára jön a második baba, nem tudom mi lesz, egy darabig szerintem rendelni fogjuk az ételt, aztán meglátjuk.
2011. okt. 19. 18:34
6/13 anonim válasza:
Tudok és szeretek is főzni csak mosogatni ne kellene....:)) azt nagyon utálok de hát muszáj.Minden nap főzök annyit ami el is fogy nálunk,apa szakács ugy hogy néha szoktunk főzöcskézni!:)
2011. okt. 19. 19:46
7/13 anonim válasza:
igaz 2 gyrekes vagyok tudok is főzni, de utálok!
szerencsére van azért alteratíva, hogy ne kelljen minden nap, 7 végente meg sokszor nem itthon eszünk
2011. okt. 19. 19:59
8/13 anonim válasza:
előző
a legrosszabb: kitaláni, hogy mit főzzek
ennél jobban már csak a vasalást utálom, na azt nem is csinálom
2011. okt. 19. 20:12
9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. A vasalással én is így vagyok....na azt jobban utálom mint a főzést.
2011. okt. 19. 20:44
10/13 anonim válasza:
Szeretek és tudok is, minden nap főzök. 2 éves a fiam. Sütni is imádok, bár arra kevesebb időm van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!