A gyerek mellett tanultam meg főzni, illetve tanulgatok, hogy tudnám bővíteni az ismereteim?
sajnos anyukámtól nemigazán tanultam meg főzni, a gyermekem hozzátáplálása késztetett rá, hogy főzzek, és élvezem, mert sikerem is van benne.
de sajnos elég kevés dolgot tudok megcsinálni, főzelékek , levesek, húsok és kész...
szeretnék változatosabban főzni, segítenétek ötletet adni?
Vegyél szakácskönyvet!:)
Ezt most félre ne értsd nem bunkóságból írom,hanem komolyan!Én nem gyerek mellett,igaz,de így tanultam meg főzni!Anyukámról is sok mindent ellestem,meg mamáméktól,de rühelltem ott állni mellettük,és amúgy is szeretek magamtól tanulni...így karácsonyra,erre,arra,mindenkitől szakácskönyvet kértem,olyat amiben kép is van!:D
Kaptam és szép számmal így ha változatosat akarok,csak kicsapom és amelyik szimpi azt csinálom meg!:)Nem volt még olyan kajám ami a kukában végezte!Sütim már annál több!:)Utálok sütni sütit!:)Főzni viszont imádok!:)
24/L
Én is hasonló cipőben vagyok mint te, annyi különbséggel, hogy az én párom imád és tud is főzni. Így én vagy őt kérdezem, vagy a netről keresek receptet. Viszont itt mindig megnézem a hozzászólásokat is, mert van, hogy csak ott derül ki egy-két, az elkészítés során alkalmazandó praktika.
Egyébként, ha a pörkölt már megy, nyugodtan kísérletezhetsz rakott ételekkel is (pl. rakott karfiol). Ezekhez ugyanis nagyon hasonlóan kell elkészíteni a husit, s a többit meg (rizs, karfiol) általában csak elő kell főzni. De a sütőben minden íz összefő, így rögtön más az ízvilág.
köszönöm nektek
igen a nettel az a baj, hogy ahány oldal annyi recept, de jobb mint a szakácskönyv
köszi, ment a zöld kéz
Első vagyok!:)
Neeeeem!A net jóóóó,mert több recept van és mivel egyik sem hülyeség így én azt választom ki ami számomra a legkönnyebbnek bizonyul!Szakácskönyvben van egy recept és csók,és nekem annyi bajom van vele hogy sok könyv nem ír hőfokot és időt,én ezt hiányolom:S de már rájöttem hogy nem méricskélek csak kb-ra összedobálom és sokkal jobban főzök már így mint mondjuk 20 évesen főztem mikor konyhai mérleg nélkül hozzá se fogtam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!