Ket es fel eves gyerek kepes az arc rajzolasra?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy tudatosan rajzol egy kort, es bele a szemet orrot szajat.2011. nov. 14. 14:16
3/10 anonim válasza:
biztos vannak türelmesebb és ügyesebb gyerkőcök, az enyém pl 2,5 éves fiú és nem tud még semmi koordinált, felismerhető dolgot rajzolni és nem is nagyon szeret (max csinál egy nagy firkát, és mondja, hogy ez itt egy tányér tészta :)) - azt szereti, hogy ha ő mondja mit és én rajzolok neki
4/10 anonim válasza:
Szerintem gyerekfüggő. Az én kisfiam 2,5 évesen nem rajzolta így. Most 3,5 éves, orrot, szemet, szájat, fület rajzol. Néha az orr elmarad. :-)
5/10 anonim válasza:
2. vagyok
az enyém ugyanúgy "rajzol" mint a 3. válaszolóé
6/10 anonim válasza:
Első vagyok. Az én kislányom simán rajzolt. Betöltött 3 évesen már arányosan macskát is.
7/10 anonim válasza:
szia
az én fiam 4 éves és nem rajzol arcot.
Napot, csigavonalat, lufit és autópályát(hosszú egyenes vonal) rajzol. A többi csak irka firka.
8/10 anonim válasza:
Én lányom elég sokat rajzol, nemrég rajzolt szabályos emberkét (fej, szem, orr, fül, haj, bajusz, nyak, kéz, láb, test, szemöldök, száj), 2 év 10 hósan.
9/10 anonim válasza:
Ma 3 évesem csiga vonalat rajzol meg egyenest, illetve kört. Ennyi.
10/10 anonim válasza:
Az én kislányomra kifejezetten azt mondták, hogy ügyes kezű (nagypapája gyönyörűen fest :-)) Ő kb. 2,5-3 éves korában kezdett el meghatározott figurákat rajzolni. Pl. szemüveg, pont-pont vesszőcske ember, napocska, virág, létra. Mostanra 3,5 évesen teljesen felismerhető embert rajzol (persze ne gondoljon senki valami extrára, hanem ahogy írtad, hogy kör, benne a szemek az orr a száj és a haj). Szerintem 2,5 évesen nagyon kevesen rajzolnak még így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!