Aki au pair-nek megy ki külföldre, annak takarítani, illetve főzni is kell kint vagy csak a gyerekre vigyázni, őket ellátni stb?
Mert érdekelne ez a munka a jövőben. 22 éves lány vagyok és kíváncsi vagyok, hogy mi a tapasztalata azoknak, akik már voltak kint valahol Európában. Főleg Angliába szoktak kimenni szerintem, bár mondjuk nekem ez lenne ideális, hiszen csak angolul tudok olyan szinten, hogy el merjek indulni.
Szeretem a gyerekeket, bár a házimunkában nem vagyok valami jártas. Gyerekre vigyáztam már és elég jól elboldogultam.
Arra lennék kíváncsi, hogy aki kiment, mennyit keresett, tudott félretenni? Nekem nyelvtanfolyam nem kellene, mert tudok angolul.
általában ebben meg szokott állapodni a család és az au pair.
de arra ne számíts, hogy semmit nem kell csinálnod...
a legjobb barátnőm egy évig volt kint, neki a gyerekek szobáját rendben és tisztán kellett tartania, a gyerekek fürdőjét takarítani, reggelit csomagolni nekik, este vacsorát. Napközben vasalnia, mosogatnia kellett, nagytakarítás és a szülők szobájának a rendben tartása nme volt a feladata..."csak " vigyázni a gyerekekre elég uncsi lenne, lévén h gyakorlatilag a legtöbb gyerek oviban, suliban van napközben
Én most készülök másodjára menni, 2 hét múlva indulok. :)
Takarítanom nem kell majd, mert van takarítónő, de az előző helyemen pl. kellett. De nem volt vészes.
A főzés meg kis egyszerű, semmi bonyolultra nem kell gondolni, hamar belerázódsz.
Meggazdagodni ebből nem lehet, de én elég jól félre tudtam tenni, sokat utazgattam 1 év alatt, jártam szórakozni, vásároltam, nem vontam meg magamtól semmit, sok ajándékot vettem, aztán mikor hazajöttem, vettem laptopot, megcsináltam a jogsit és még kb. 150 ezrem maradt. Tehát nem rossz, de nyilván ebből nem leszel milliomos.
Viszont tekintve az angliai albérletárakat, nagyon nagy előny, hogy lesz fedél a fejed felett. Én ajánlom. :)
Hát ez még beleférne. Egy kis takarítás, illetve rendcsinálás miatt nem esett le senkinek a kezéről a karikagyűrű. :)
De pl. a főzéshez én nem nagyon értek... Persze rántottát, meg szendvicset reggelire/vacsorára meg tudok csinálni, esetleg vmi egyszerű tésztaételt, de úgy rendesen főzni nem nagyon...
3. vagyok, ha gondolkodsz a kijövetelen, írj privit, szívesen segítek :)
Lehet, hogy találkozunk? ;)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!