Minden nap tudtok főzni a gyerek mellett?
Én úgy főzök,hogy amit norml esetben meg lehetne csinálni 1 óra alatt az 3 óra alatt készül el.
Közben vagy mennem kell olvasni,vagy alányom jön segíteni.
NEM minden nap főzök,mert megesszük a maradékot is,direkt nagy adagokban főzök.
Ha nagyon le vagyok maradva befejzem amikor alszik.
Amikor nem vagyunk itthon,vagy udvaron vagyunk vagy esetleg egy szabad percet sem hagy a lányom akkor egyszerűen nem főzök,hanem hideget eszünk.
Szendvicsek,melegszendvics mert az se nagy szám,vagy valami tojásrántotta ami pikk-pakk kész van esetleg virsli...
Amikor apa hazajön, leköti a gyerkőcöt én meg 20 perc ataltt összedobok valamit...
Ennyi.
Egy ideig tudtam főzni minden nap és volt is kedvem :o) Ez addig tartott amíg a lányom el nem indult és nem kellett minden másodpercben rohanni érte, hogy le ne essen :o)
Azóta általában úgy főzök, hogy vasárnapra ebéd, az jó még hétfőn is, majd kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap :o)
Nem szoktam hajnalban, sem kora reggel, kivéve most ebben a nagy melegben, napközen amíg alszik vagy ha úgy tartja kedve ott rohangál mellettem akkor jó :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!