Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden nap tudtok főzni a...

Minden nap tudtok főzni a gyerek mellett?

Figyelt kérdés
Az én lányom 22 hónapos,és egyedül nem játszik el.Sokat vagyunk kint,de így nehéz összehozni,hogy minden nap legyen friss meleg étel.A férjem itthonról viszi a kaját,úgyhogy muszáj megerőltetnem magam.Van olyan,hogy este vagy kora reggel főzök.
2011. júl. 13. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is kora reggel (esetleg hajnalban) szoktam főzni, két gyerek mellett.
2011. júl. 13. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Én lefektetés után főzök, egyszerű kajákat, míg nézem a Barátok köztöt.. :) És ami olyan, azt nagyobb adagban főzöm, így lefagyasztom. Mindig van 3-4 napi étel a fagyasztóban, amit csak ki kell venni és kész.
2011. júl. 13. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
A kényszer nagy ÚR!!Nekem már 2 éves a fiam és Istenemre mondom mégnehezebb tőle főzni:(((Izeg-mozog egyedül hagyni 5 percnél tovább képtelenség.Türelmem sokszor fogytán.Este öülök hogy ágyba esek nemhogy főzzek.Reggel meg alszik fél8-8 ig szóvalkihasználom és alszom én is.e délbe ebéd van mindig igaz hogy az egyszerű kaják is 2x annyi időbe telik,de ez van.Azt viszont nem tudom hogy mi lesz ha majd dolgozni megyek,mert ennyi energiám már nincs....Szerintem bevizetek valahova mert örülök majd ha haza érek:P
2011. júl. 13. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
2 kisgyerek mellett a harmadik a pocakban, és minden nap főzök. Mindent meg lehet oldani.
2011. júl. 13. 20:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Én úgy főzök,hogy amit norml esetben meg lehetne csinálni 1 óra alatt az 3 óra alatt készül el.

Közben vagy mennem kell olvasni,vagy alányom jön segíteni.

NEM minden nap főzök,mert megesszük a maradékot is,direkt nagy adagokban főzök.

Ha nagyon le vagyok maradva befejzem amikor alszik.

Amikor nem vagyunk itthon,vagy udvaron vagyunk vagy esetleg egy szabad percet sem hagy a lányom akkor egyszerűen nem főzök,hanem hideget eszünk.

Szendvicsek,melegszendvics mert az se nagy szám,vagy valami tojásrántotta ami pikk-pakk kész van esetleg virsli...

Amikor apa hazajön, leköti a gyerkőcöt én meg 20 perc ataltt összedobok valamit...

Ennyi.

2011. júl. 13. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, míg pici volt sokat aludt akkor főztem. Aztán kint volt a hordozóba a pulton. Nagyobb korában kirámolta a konyhaszekrényből a műanyag edényeket, ezzel 1-2 órát is elvolt. Aztán meg már játszott a szobába, néha ránéztem, vagy kijött és ment a dolgára. Szerencsém van vele.
2011. júl. 13. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:
22.10-es vagyok. 28 hónapos.
2011. júl. 13. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
tudnék minden nap, de szemben sincs. általában minden nap van valami főtt kaja, de ez gyakran azt jelenti, hogy 2 napra főzök, de ha esetleg nincs 1-1 nap meleg étel, akkor sem esek kétségbe. mi eszünk valami hideget, a gyerek meg tejbegrízt, rántottát, pár perc alatt összedobható dolgokat. ez egyébként átalában nekünk is megfelel, úgyhogy meg is van a vacsi.
2011. júl. 13. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy ideig tudtam főzni minden nap és volt is kedvem :o) Ez addig tartott amíg a lányom el nem indult és nem kellett minden másodpercben rohanni érte, hogy le ne essen :o)

Azóta általában úgy főzök, hogy vasárnapra ebéd, az jó még hétfőn is, majd kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap :o)

Nem szoktam hajnalban, sem kora reggel, kivéve most ebben a nagy melegben, napközen amíg alszik vagy ha úgy tartja kedve ott rohangál mellettem akkor jó :o)

2011. júl. 14. 09:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudok, de az a baj, hogy ha mindennap főzök, akkor nem fogy el.
2011. júl. 14. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!