Mennyibe kerül manapság egy dadus?

A dadus ált. idősebb tapasztaltabb személy ők a babysitter árának a többszörösét is elkérhetik de a nevelésbe is belefolynak.
a babysitter állandó v. alkalmi nem teheti ezt meg ő azt fogja tenni amit Te mondasz neki magyarán nem fegyelmezhet magától Ők ált. 1500,- körül kérnek óránként és itt most a gyakorlott babysitterekről beszélek nem a gimis lányokról.
Van biztosan állandó dadus is.

bocsi, de teljese padlót fogtam
nálatok lakik, te veszed a kaját, fizeted a számlákat és még 200 ezret fizetsz neki? Hát vagy te vagy nagyon hülye vagy én.
Bocsi mégegyszer
(kérdezónek: egyszer láttam egy videot, ahol a szülők bekamerázták a lakást, hogy lássák mi történik otthon, amig ők dolgoznak. Hát csak erős idegzetüekenek... nem birtam végignézni. Mondjuk elötte se gondolkoztam, hogy felvegyek vkit, de ezek után biztos hogy soha semmilyen körülmények között se biznám a kislányomat senkire)

Nem kötöszködök...
ha megtehetitek...
Mondjuk nem értem hhogy vki miért vágyik egy olyan helyről mint anglia mo-ra, én is itt kinn élek és meg se fordult a fejembe hogy hazamenjek, mondjuk az se hogy angol emberre bizzam a gyerekem, de ez magánvélemény. (errefelé?: teljesen normális családok, anya, apa, 2-3 gyerek aztán egyik nap bekattannak a szülők, hol az egyik hol a másik) Pont mostanában menne a kislányom oviba, de rettegek hogy vmi baja lesz (volt most egy ovi ahol molesztáláson kapták az egyik adminisztrátort)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!