Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elhiszitek amit néha írnak?

Elhiszitek amit néha írnak?

Figyelt kérdés

NEM VITÁT AKAROK KEZDEMÉNYEZNI, csak kíváncsi vagyok más véleményére ezzel kapcsolatban.

Mostanában olvastam, hogy a 2 éves gyerek számol, felismeri a színeket. Az én kisfiam még alig beszél, nemhogy ilyeneket csináljon, pedig sokat van vele foglalkozva. Mivel dajka vagyok számomra azért is hihetetlen. A legelitebb családok gyermekei sem tudtak még 3 évesen, max. A színeket ismerték fel. Pedig nekik aztán mindenféle fejlesztő játék megvan.

2011. febr. 5. 09:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
nem mindegy mit csinál a másik gyereke????
2011. febr. 5. 19:01
 22/23 anonim ***** válasza:

Válaszoltam egy babás kérdésre. Nem zseni a babám, de van olyan amivel -úgy tűnik- jóval megelőzi a korát. Nagyon lepontoztak. Nem érdekelnek a pontok, de azóta nem válaszolok ilyen kérdésekre, mert úgy tűnik irritál másokat. Én elhiszem amit írnak más anyukák/apukák. Mi értelme volna túlozni?!

Egyébbként pedagógusként dolgoztam egy kisközségben több évig, és sok rendkívüli dolgot láttam. PL. 6 hónapos pindurit, aki úgy szaladgált, mintha 2 éves lenne, azt hittem törpe. Jó barátnőm az ottani gyerekorvos, aki elmondta, hogy: bizony, mind a hat gyerek valamiben egészen rendkívüli abban a családban, aztán teljesen átlagos serdülökké, felnőttekké cseperedtek.

2011. febr. 5. 19:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Én is elhiszem!Az enyém 17 hónaposan még nem ment de már 5 szót értelmesen összekapcsolt.Ne aggódj a te babád meg biztosan másban erősebb!Nekem is mindig mondták,hogy no és mi a baja a gyereknek (nagyon rosszul esett)aztán mondtam hogy semmi hisz már beszél.Most múlt két éves és amit a tesó megtanul az oviban azt ő megtanulja tőle itthon!!!Aztán rájöttem,hogy mindenkinek másban"erős"a gyereke:ki megy,ki beszél,ki számol!!!Nem a te hibád hisz te biztosan foglalkozol vele eleget,csak ő éppen másra lett fogékonyabb.
2011. febr. 7. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!