Elhiszitek amit néha írnak?
NEM VITÁT AKAROK KEZDEMÉNYEZNI, csak kíváncsi vagyok más véleményére ezzel kapcsolatban.
Mostanában olvastam, hogy a 2 éves gyerek számol, felismeri a színeket. Az én kisfiam még alig beszél, nemhogy ilyeneket csináljon, pedig sokat van vele foglalkozva. Mivel dajka vagyok számomra azért is hihetetlen. A legelitebb családok gyermekei sem tudtak még 3 évesen, max. A színeket ismerték fel. Pedig nekik aztán mindenféle fejlesztő játék megvan.

Válaszoltam egy babás kérdésre. Nem zseni a babám, de van olyan amivel -úgy tűnik- jóval megelőzi a korát. Nagyon lepontoztak. Nem érdekelnek a pontok, de azóta nem válaszolok ilyen kérdésekre, mert úgy tűnik irritál másokat. Én elhiszem amit írnak más anyukák/apukák. Mi értelme volna túlozni?!
Egyébbként pedagógusként dolgoztam egy kisközségben több évig, és sok rendkívüli dolgot láttam. PL. 6 hónapos pindurit, aki úgy szaladgált, mintha 2 éves lenne, azt hittem törpe. Jó barátnőm az ottani gyerekorvos, aki elmondta, hogy: bizony, mind a hat gyerek valamiben egészen rendkívüli abban a családban, aztán teljesen átlagos serdülökké, felnőttekké cseperedtek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!