Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Komolyan elhiszitek, amit a...

Zizo ; kérdése:

Komolyan elhiszitek, amit a horoszkópban írnak? Miért?

Figyelt kérdés
Beveszitek, hogy 7 milliárd emberrel 12 féle dolog fog történni egy nap/héten ?
2010. dec. 11. 01:47
 1/8 anonim ***** válasza:

na ez az amit én sem értek, de ha megfigyeled, nagyon jó az átverőképességük a horoszkóposoknak.

tök általánosságban írnak dolgokat, ami mindenkire igaz lehet, v 50%-ra, így nagy valószínűséggel be is következik, v ha nem, ak nem is gondolnak arra, h a horoszkóp hülyeség, hanem csak figyelmen kívül hagyják.

vannak nem annyira általános jóslások is, de azt is ugyanúgy figyelmen kívül hagyják, ha nem következik be, de ha mégis, ak elkötelezett hívei lesznek a horoszkópnak, pedig az csak a véletlen műve.

2010. dec. 11. 02:03
 2/8 anonim ***** válasza:
persze, te nem látod?
2010. dec. 11. 02:21
 3/8 anonim ***** válasza:

És mi van az éves horoszkóppal?:)

Amúgy a napi6het6havi butaságokban én sem hiszek.

2010. dec. 11. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem a horoszkópokat nyugdíjas mamikák írják heti kétezeré..

...a ráknak ma jónapja lesz..

2010. dec. 11. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Az ilyen napi, heti, meg havi horoszkópok hülyeségek. Én csak az alap jellemzésben hiszek, mert rám minden igaz ami a Rákokra. Ha valamit is eltévesztettek volna a leírásban, akkor nem mondanám ezt, viszont nem tették..

De az ilyenek, hogy milyen szín illik milyen horoszkóphoz, meg mi a kedvenc étele, milyen a lakása.. no komment, személyfüggö.

2010. dec. 11. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Abban, ami hetente jelenik meg X havi magazinban, természetesen nem. De az általános horoszkóp nem hülyeség, rám szóról szóra igaz minden, ami a kosokra.
2010. dec. 11. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem írókkal (utolsó kettő), minden egyes szó igaz rám, csak 1 éve olvastam először ilyet, néztem is nagyot rendesen.De én aszcendens-eset olvastam, az nagyon de nagyon betalált.
2010. dec. 11. 18:21
 8/8 AnonymusAnonymus válasza:

Rám is csak az általános jellemzők illenek, a többi sületlenségben (a hetire, havira gondolok) nem hiszek... Így tehát elmondhatom magamról, hogy mindkét értelemben szűz vok (tudom, kicsit durva poén xD)...

(Bocsi, hogy kicsit később válaszoltam.. :D)

2010. dec. 22. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!