Mit jelen a srácnak a tarkóján lévő tetkó? mi a jelentése. Szerintem a kínai horoszkópban a sárkány jele.
nem voltam benne biztos mert rákerestem és teljesen mást találtam a sárkány jelére..bár gondolom többféle képen le lehet írni...én is a sárkány "jelét" akarom magamra tetováltatni azért is informálódom,mert nem akarom hogy ami felkerül az csirkét jelentsen és nem pedig sárkányt.:)
tud valaki még segíteni ez ügyben?? hogy biztos lehessek a dologban...
köszi előre is...
A főnököm kínai. Beszélgettünk már erről, ha jól értettem a mondandóját, vannak jelek, amit egyszerűsítenek a gyorsabb írás érdekében. Utána néztem a neten, és a te verziódat is láttam a kínai jelek közt, meg egy másikat is, rögtön linkelem.
Ha jól megfigyeled, lényegi elemei felfedezhetőek az általad linkelt jelben is.
Lehet, hogy nem jól mondom, javítsatok ki, ha tévednék.
tartományonként alnyelnevként más-más jeleket alkalmaznak.
annak idején a Csin király próbálkozott a nyelvegyesítéssel az ország egyesítésével együtt, de a kalligráfiában továbbra is számtalan változata él ugyanannak a jelnek, és ezt már elvont művészet szintjére emelve az eredeti jelektől teljesen eltérően is festhetik.
értem....
én is ezen gondolkodtam hogy sok fele képen le lehet írni a sárkány jelét,akkor amit linkeltem-kép az is sárkányt jelent.
az jó mert tetszik és viszonylag egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!