Van valami 'jelentése' annak, hogy ma kát galamb is nekem akart szállni?
Ma délelőtt, mikor sétáltam a járdán, felszállt egy (azt hiszem szürke)galamb, ami majdnem nekem szállt, olyan közel volt. Egészen megijedtem. Majd ez megismétlődött délután is, mikor mentem haza. Félek amúgy a madaraktól. Tudom, kicsit viccesnek tűnhet a kérdésem, de lehetőleg komoly válaszokat várok, hogy jelenthet ez valamit? Például engedjem el az engem ért korábbi sérelmeket, vagy hasonlóra.
Köszönöm előre is:)20L
A lomha, kövér, emberekhez szokott városi galambok rendszeres időközönként kb. az utolsó pillanatban kerülik el a frontális karambolt a sétálgatókkal, csak azoknak, akik nem madárfóbiások, nyilván az ilyesmi nem igazán tűnik fel. Nincs semmi jelentősége.
Nekem is van fóbiám, kövképp gyakran olyan érzésem, mintha magnetikusan vonzanám a fóbiám tárgyait, miközben jól tudom, hogy csak arról van szó, hogy sokkal könyebben észreveszem őket mint mások.
Most ezt a túlsúlyos dolgot vegyem is komolyan?
Mert nem vagyok az, legalábbis a BMI szerint a normál kategóriába tartozom..
Bár kitudja, lehet a galambok nem így gondolják:D
Elméletileg van egy terület védés náluk is.
Anno néztem egy műsort ahol a Sirályok megtámadtak egy nőt az utcán csak azért mert elsétált. Ők nagyba a villanypóznán ültek és hát megtámadták. A nő nem tudta mire vélje.
A madár kutató vagy tudós elmagyarázta a TV-ben, hogy ez nem isteni csoda, csak a madarak megvédték a területüket.
Lehet az a galamb ami neked repült ugyan az volt, lehet védelmezte a területét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!