Szerintetek van annak valami "jelentése" ha minden este a bejárati ajtó bal oldalán ül egy béka?
Minden este ugyan ott ül... Úgy bal oldalon, ha kívülről vagyok az ajtón.
Hozzáteszem, hogy lépcső van a ház előtt, és magas lépcsőfokok. Nem értem hogy jut oda fel a béka... Sima zöld béka.
Mindig lelököm onnan, de következő este megint ott van...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintetek van annak valami "jelentése" ha minden este a bejárati ajtó bal oldalán ül egy béka?
A jelentése: egy zöld béka ül minden este a bejárati ajtód bal oldalán. Célját valószínűleg a lépcsőfokokon való felugrálással érte el.
A békáknak is van territóriuma, nyilván annak a békának ott van.
Amúgy erről eszembe jutott egy sztori. A középsulis magyartanárnőnket békának mondtuk a háta mögött, mert nagyon olyan formája volt. Egy osztálytársam mesélte egyik reggel, hogy este egy béka ment be a házukba és az apja kidobta az ablakon. Mi mondtuk neki tréfásan: Biztos a tanárnő látogatott meg, de most meg fog szívatni, mert durván kitessékeltétek. Aznap a tanár kihívta felelni a csajt és egyes lett a vége. Sokáig röhögtünk a béka bosszúján...
amit írt utolsó az jó ötlet.esetleg kínáld meg gilisztával,lehet csak kunyizni akar:) ezós szempontból nem hiszem,hogy lenne jelentősége.... egyébként a békáknak tényleg van territóriumuk.mikor kicsi voltam sokat tanulmányoztam őket,kifogdostam őket a közeli tóból,és mivel megjegyeztem,hogy melyik béka melyik(apró jelekből meg lehetett őket különböztetni) megfigyeltem,hogy a legtöbb béka minden nap ugyanarra a partszakaszra ül ki,ugyanarra a helyre.szóval lehet,hogy a lépcsőt szemelte ki magának.ugrani meg tudnak magasra is,úgy került oda.a levelibéka fára mászni is tud.
milyen fajta,azt meg tudod állapítani?
Egyszerűen ott lakik nálatok és szélvédett, meleg helyre ugrál estére.
Sokan hisznek abban, hogy a reinkarnáció során lehet valaki egyszer ember és másszor állat. Hallottam már ilyen történetet és nagyon meggyőző volt, de szerintem emberszellem csak embertestbe születik. Tehát ha ilyesmit gondoltál a béka jelenléte mögé, szerintem nem valós. De persze ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!