Elhiszitek hogy valakinek 4 cm-t nőtt a pénisze 2 hónap alatt az agykontroll segítségével?
Tegnap a Morning showban volt egy agykontrollos ember, ő mesélte. Mesélte hogy egy nőnek szilikoncici keménységű melle lett, mesélt arról hogy bárki szerelmes lehet belénk, csak sokat kell elképzelni hogy járunk vele, együtt vagyunk.
Ezek után hogy lehet hinni ebben?
Ha működne minden férfi 25 cm-es farokkal mászkálna.
az ma volt
"Ha működne minden férfi 25 cm-es farokkal mászkálna."
nem mindenki tudja használni, nézd meg ezt http://www.youtube.com/watch?v=oBS_Z8xF-cE
és nem csak elképzelni kell, hanem érezni is
Nincs ebben semmi csoda!
Ha én a feleségemre gondolok egy perc alatt nő öt centit a péniszem, de aztán sajnos lelankad! :(
A pénisz dolog szerintem igaz lehet, én is elértem agykontrollal különös dolgokat a testemmel kapcsolatban, bár nem ilyen téren.
"mesélt arról hogy bárki szerelmes lehet belénk, csak sokat kell elképzelni hogy járunk vele, együtt vagyunk. " Ez szerintem már nem igaz. Az agykontroll lényege pont az hogy a saját testedet és "lelkedet", elmédet tudod befolyásolni. Másokat szerintem nem lehet.
"Az agykontroll lényege pont az hogy a saját testedet és "lelkedet", elmédet tudod befolyásolni. Másokat szerintem nem lehet."
jajj dehogynem, ezt vonzásnak hívják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!