Tegnap este hülyültem a telfonommal h a naptárat megpörgetem. Előszőr 2019.11.11 jött másodszor 2018.10.9 harmadszor 2017. 09. 07 jött ki. szerintetek ez lehet egy jel vagy csak véletlen h mindig 1 év 1 hónap és 2 nap különbség van?
Szerintem ha van is jelentősége,azt nem itt fogod másoktól megtudni :) De felkereshetsz egy jóst,látot,médiumot,akármit.Az szép kis összegért tutti mond neked olyat,amit beveszel.Nem bántás,igy van.
A számok jelentőséggel birnak életünkbe,de ezt nem más fogja neked megmondani hogy mit.derits ki te :) te láttad :) hogy más meg mit mond,az nem biztos h úgy van,mert nem vele történt,és lehet kamuzik is neked :)
Nekem másfél évig volt olyan h folyamatosan bárhova néztem mindig visszajött a 911-es szám :) azóta se tudom mit akart,de nem is érdekel.ha leragadnék itt,és ezt kutatnám,pont az élet mellett mennék el :) ha vki üzenni akar neked vagy bármi,akkor tegye :) de ha leragadsz valaminél,akkor csak az elméd játszik veled :) és elfelejtesz élni.ne törödj vele sztem,élj,és majd kiderül,vagy nem :) de ha nem akkor nem is volt jelentősége a dolognak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!