Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 2 éves lányom kakaófüggő,...

A 2 éves lányom kakaófüggő, de emiatt nehezen kakil. Ti ezt hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 22:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

igyon kicsit több vizet, ill székletlazító ételeket adj neki

a kakaóról annyit, hogy mindig kevesebbet adj neki, csak egy kicsit csökkents a kakaópor mennyiségét, tej mennyiségét.

tízórai és uzsonnakor mehet a gyümilé is,

2011. febr. 2. 07:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy a macikávét (instant cikória és gabona kávé) megissza-e, az talán nem fogja meg.
2011. febr. 2. 08:38
 13/17 A kérdező kommentje:

Kedves "lenéző" válaszoló!

Gondolom neked vagy nincs gyermeked vagy "steril" gyermeket nevelsz, hogy mindentől tiltod, gratulálok!

Szóval nem ipari mennyiségben issza, hanem olyan napi 3 decit.

Nesquicket iszik.

Próbáltam keresni cikóriát, de nálunk sehol sem kapni, se ezt a Macikávét.:(

2011. febr. 2. 09:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is ezt váltotta ki a nesquik kakaó.Most ilyet kap [link]

van ugyan ez banánosban is.Próba kép 99ft ért van180g -os az univerekben.Egy próbát megér,nálunk így elhagyta a kakaót teljesen.Még maci kávét is jó.

2011. febr. 2. 09:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Hol lehet macikávéhoz jutni? Csak mert én sehol nem láttam.

Amúgy szintén kakaós és nyuszibogyózós kislány anyukája vagyok. Megjegyzem már a hasamban imádta a kakaót. Ugyanis én is függő vagyok :) Ha nem volt meg igencsak megrugdosott. Én pedig örülök, hogy egyáltalán iszik, mert nem nagyivó.

Amúgy a kötekedő anyukáknak...néha az ember örül, ha eszik iszik valamit a madárcsontú gyerkőc...elvégre kacsatömőt és tölcsért nem nyomhatok le a torkán, hogy megtömjem az egészségesnek kikiáltott kajákkal iszikkel.

2011. febr. 2. 09:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Maci kávé van az univerekben,de nálunk nem a gyerek termékeknél a teáknál van.Kérdezz rá a boltban az a biztos.
2011. febr. 2. 18:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyobb bevásárló központban keresd, van a Mackó kávé és van a Cikorina. Nekünk ez utóbbi van, és én is nagyon nehezen találtam rá, nézd meg a gyerekkajá, italok, de a kávék között is.
2011. febr. 3. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!