A 2 éves lányom kakaófüggő, de emiatt nehezen kakil. Ti ezt hogy oldjátok meg?
igyon kicsit több vizet, ill székletlazító ételeket adj neki
a kakaóról annyit, hogy mindig kevesebbet adj neki, csak egy kicsit csökkents a kakaópor mennyiségét, tej mennyiségét.
tízórai és uzsonnakor mehet a gyümilé is,
Kedves "lenéző" válaszoló!
Gondolom neked vagy nincs gyermeked vagy "steril" gyermeket nevelsz, hogy mindentől tiltod, gratulálok!
Szóval nem ipari mennyiségben issza, hanem olyan napi 3 decit.
Nesquicket iszik.
Próbáltam keresni cikóriát, de nálunk sehol sem kapni, se ezt a Macikávét.:(
Nálunk is ezt váltotta ki a nesquik kakaó.Most ilyet kap [link]
van ugyan ez banánosban is.Próba kép 99ft ért van180g -os az univerekben.Egy próbát megér,nálunk így elhagyta a kakaót teljesen.Még maci kávét is jó.
Hol lehet macikávéhoz jutni? Csak mert én sehol nem láttam.
Amúgy szintén kakaós és nyuszibogyózós kislány anyukája vagyok. Megjegyzem már a hasamban imádta a kakaót. Ugyanis én is függő vagyok :) Ha nem volt meg igencsak megrugdosott. Én pedig örülök, hogy egyáltalán iszik, mert nem nagyivó.
Amúgy a kötekedő anyukáknak...néha az ember örül, ha eszik iszik valamit a madárcsontú gyerkőc...elvégre kacsatömőt és tölcsért nem nyomhatok le a torkán, hogy megtömjem az egészségesnek kikiáltott kajákkal iszikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!