Most, hogy ilyen korán sötétedik hogyan oldjátok meg a délutáni sétákat?
Én is minden másnap főzök csak, de a helyzet az, hogy pocakban a Kistesó, és annyira fáradékony vagyok már, hogy délutánra teljesen elfogy az energiám, főleg akkor, ha délelőtt kint vagyunk.
Pedig valahogy át kell szervezni a napot, mert délután kevés az az 1 óra, eddig mindig 2-3 órát kint tudtunk lenni.
nálunk is úgy van ahogy nálatok, délelőtt kitakarítok, én minden nap porszívózok, törölgetek, felmosok, stb, és főzök. azt is minden nap, több emberre főzök, hétvégén meg aztán főleg, építkezünk, így aztán bármennyit főzök estére elfogy :/
de majd mostantól úgy szeretném csinálni, hogy délelőtt sétálunk, csavargunk, kitakarítok, délre hazaérünk ebéde, alvás, stb. és este főzök mikor elaludt. nem a legideálisabb de ez van
én általában 10-re megfőzök, majdnem minden nap.
Így 10-kor kimegyünk, 12-12:30 körül haza, ebéd, a fiam 2-től 4-ig alszik, és már neki sincs mindig kedve kimenni délután, pedig nyáron estig kint voltunk.
sötétbe nem megyek ki, mert nálunk sok a kóbor kutya és félek tőlük, én is kistesót várok, 29 hetes vagyok, és délutánra jobban esik már bent lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!