Akinek nagyon-nagyon sírós volt a babája, annak elmúlt ez a sírós időszak, vagy "nagyobb" korában is ennyit sír?
Kislányom fél éves és borzasztó sírós gyerek. Ha nem az történik, amit ő szeretne, akkor rögtön a maximum hangerőn tudatja velem a nemtetszését. Ha pl. megyünk le a sétálni az alatt az idő alatt amíg én felveszem a kabátom és csizmámat olyan patáliát csap, hogy az egész ház hallja... Volt valakinek ilyen babája? Van valami tanács, hogyan lehet ezt a természetet kezelni? Mikor lesz "könnyebb" vele?
Előre is köszi a válaszokat!
Bocsi, de hiszti időszakban másfél évestől újra kezdődik :) Akkor már szabad akarata van és igencsak kifejezi.
Az enyém rendszeresen letérdel, elfekszik eldobja magát akár az utcán is, és természetesen mellette teljes hangerővel tudatja az összes leskelődő kárörvendő nyanyáknak, hogy milyen gonosz, szívtelen, törtető nem anya vagyok...ugyebár a "bezzeg az én unokám" :)
Szóval fel lehet készülni.
19 hónapos miniszörnyeteg anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!