Keresek olyan építőkockát fából ami egy kicsit nagyobb méretű?
Mindenhol az átlagos kis, színes méreteket lehet kapni vödörben, dobozban.. Ez viszont nagyon hamar összedöl a gyerkőcnek. Viszont tegnap egy üzletben játszott fa építőjátékkal ami un. maxi méret és elég sok darabot egymásra tudott rakni. Ordítva jöttünk el a boltból, hogy nem játszhat tovább.
Az üzlet nem forgalmazza.. Tudtok valami ötletet? vagy valakinek van?
Nagyon megköszönöm az infókat csajok :)
Szia! Nekünk ehhez hasonló van (de csak 25 darabos):
Ajándékba kaptuk, majd megkérdezem, hol vették. Ahogy a linken láthatónál is, az a jó bennük, hogy bár nagyok, nem nehezek, mert belül üregesek.
Játékra nem nagyon sajnálom a pénzt, de azért 25 db. kockát ilyen áron????? :)) hát ezt nem vesszük meg. :)
Az aukciós oldalakat néztem, és mindehol ez az átlag kicsik vannak sajnos.
szerintem anyagilag akkor jarsz a legjobban, ha keresel egy asztalost. akkorara csinalja, amekkorara szeretned, stb.
es szerintem tuti olcsobb, mintha venned
A kérdező kommentjére válaszolva: igazad van, az árát én egy nullával kevesebbnek néztem :)
Nem hiszem, hogy a mienk ennyibe került volna, az ismerőseink sem krőzusok, ha megtudom, megírom majd.
Kedves utolsó, köszönöm.
Meg mindenkinek köszi szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!