Mit szóltok ehhez? Mióta elolvastam, nem térek magamhoz. Hogy fordul elő ilyesmi?
Hihetetlen, de sajnos manapság tényleg egyre több ilyen eset van!
Egy éves baba... nagyon önálló.... Hát szánalmas az biztos! Az ilyen emberek betegek! Csak az a baj, hogy általában ennek a felfedezéséhez mindig egy pici sérülései vagy halála kell!
Nem tudom megmondani, hogyan lehetne az ilyen eseteket megakadályozni, de ez szörnyű, hogy ilyen emberek vannak!
Én soha nem szerettem a facebook-ot, de ezek után már biztos, hogy senki nem fog rá venni.
Hát erre nem tudok mit mondani, nagyon szomorú. :-( Nagyon felelőtlen szülő! Hogy tehet ilyent egy anya?! Szomorú, és felháborító...
Ne haragudj, kedves utolsó, de a Facebook-nak nem sok köze van ehhez az esethez! Aki gyereket vállal, az felelősséget is! Nem hinném, hogy egy közösségi portál mondta ennek a nőnek, hogy "Önálló már, nem kell rá odafigyelni! Ne is foglalkozz vele, hiszen már egy éves!"
Mindenki el tudja dönteni, hogy mi fontos az életében! Mindenki felállít egy fontossági sorrendet! Neki a Facebook előbb helyezkedett el mint a gyermeke. Na majd ezután kereshet mást az első helyre!
Nem csak a nagykádban lehet gond, a kiskádba is belefulladhat. Arról nem beszélve, mennyi más baleset is érheti egyedül a fürdőszobában, vagy bárhol másutt.
Emlékeztek annak a kisfiúnak az esetére, aki néhány éve elveszítette a lábát, mert a szülők ott is magára hagyták őt és a testvérét fürdés közben és magukra engedték a forró vizet? Amputálni kellett szegénykének mindkét lábát.
Hát nem tudom, miközben ezt az egészet olvastam az ugrott be, hogy valami itt sántít ebben a történetben. Miért vallaná be az anya, hogy a facebook-ot bámulta miközben megfulladt a gyereke? Éppen elég baj az, hogy az ő felelőtlensége miatt halt meg, általában az ilyenek azt szokták felhozni mentségükre, hogy éppen csak egy másodpercre nem figyeltek oda és akkor történt meg a baj. Azzal hogy bevalotta, hogy pontosan mit csinált, így még rosszabbít a helyzetén. Szerintem ezt csak a média "színezte" ki a facebookkal csak hogy még nagyobb hír legyen belőle, és még nagyobb felháborodást keltsen az emberekben. Mert ugye a média szokott ilyet csinálni. Aztán persze az is lehet hogy igaz minden, és tényleg egy elvetemült nőről van szó.
Mindenesetre én is nagyon sajnálom ami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!