Mennyit költötök havonta a boltban?
Gondolok itt kaja: zöldség tejtermék, hús, tészta liszt, mirelit dolgok; mosószer, tisztálkodó szerre, wc papír stb.
Szombaton voltunk nagybevásárolni, és 80.000 fizettünk, pedig semmi feleslegeset nem vettem!

Kéthetente tesco v. cora ált. 8.000,-és 12,000,- között.
hús: 4000,- / hó
non food: kéthavonta wc papir, kb. 4000,- v. ha akciós.
babának a gyesből vettem pelust ruhát akciósan v. kuponokkal abból nevetve kijövök.

véletlenül elküldtem:
ezen felül hetente zöldséges kb. 3000,- / hét.
ennyi... nem veszünk se gagyit se a legdrágábbat.

Havonta kb 20-25 ezret költünk. Egy másfél éves gyerkőcünk van, és vele együtt 5en vagyunk a háztartásban.
Szerencsére falun lakunk, így a tojást, tejet innét vesszük.

Én már nem számolom mennyi megy el egy hónapban. Alapvetően az akciókat figyelem, csak olyan terméket veszek, ami akciós, és tudom, hogy megéri. Ilyenkor nagyobb mennyiséget vásárolok, így egy ideig nincsen külön gondom ezzel. A DM-ben amit csak lehet, kuponnal veszem, illetve 15%-os végösszeg kuponnal vásárolok, de innen főleg pelenkát vásárolok.
Élelmiszerféléből is figyelem az akciós dolgokat, ilyenkor is nagyobb mennyiséget vásárolok, kamrában elfér. Napi szükséglet csak a kenyérféle, illetve húsárú, sokszor ezt is akciósan veszem, majd lefagyasztom.
Mivel mindennek rettentően elszaladt az ára, a havi 50.000 nálunk is biztosan elmegy élelmiszerre! Nem számolom össze, mert akkor elsírnám magam, pedig rettentő tudatosan vásárolok!

Én vagyok, aki 20-25ezret írt egy hónapra. Többször is átszámoltam, tényleg annyi.
Nektek hogy a fenébe megy el annyi pénzetek? :(
Mindig ugyanott vásároltok? Milyen időközönként?

Élelmiszerek, pelus, babadolgok, piperék stb..., havi 120.000-150.000 forint!
Négyen vagyunk és semmi luxus cuccot nem veszünk!
Irigylem az elsőt, aki havi 4000 forintból húst vesz!!!
Mi 1 hétvégén költünk ennyi összeget a húsra!

egy kiló karaj 1200,-
két kiló csirke 1800,-
bőven elég szokott lenni ha mégse max !!! 5000,-

Én arra lennék kiváncsi, hogy az a 80.000 ft mennyi időre bevásárolt áru?????
Nálunk havi 60-65 e ft megy el kizárólag kajára.
Macska, dm (tisztálkodószerek, pelenka, gyümölcs +20 e ft havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!