Anyukák megirnátok nekem hogy mennyit költötök havonta tápszerre? Milyen fajtát adtok a babának és milyen idős a picitek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 12:48
1/10 anonim válasza:
4 hónapos. Milupa Komfort 1-et eszik. 1 doboz receptre kb. 2100 ft. Általában kettesével váltom ki, az úgy durván másfél hétig elég. Vagyis 1 hónapban 3-szor váltok ki kb. , az 12.000 Ft körül van.
2/10 anonim válasza:
Nekem már 11 hónapos a kisfiam, de mi mindig DM-ben vettük a tápit, a Babylove saját márkásat, maximálisan elégedettek vagyunk vele. Azt hiszem ezer párszáz forint, sajnos pontosan nem tudom általában férjem veszi meg hazafelé melóból, de kéthetente iszik meg egyet.
3/10 anonim válasza:
Mi is a DM-es babylove-ot vesszük,ez vált be. Ikreink vannak,így olyan 3-4 napig tart ki egy doboz.Attól függ csak ezt eszik-e vagy néha mást is. (nemrég kezdtünk hozzátáplálni) Szóval olyan 12000.- ,amit tápira költünk,körülbelül.
4/10 anonim válasza:
Estére Milupa jó éjszakát tápszer 2400 ft vagy Mildibé szép almokat tp adok neki 1700 ft.
Reggelre Milupa banános vagy gyümölcsös tápit kapja. 1700 ft.
Még csak most kezdtem el a tápit, így nem tudom mennyi lesz egy hónap alatt. Most 11 hónapos és csak reggel este kap tápszert. De talán 2 doboz 2 hétig elég(napi 1x esti és 1x normált adok)
5/10 Bogyo110 válasza:
Mi most leszünk 5 hósak a milumil 1 optimát essszük reggel és este felirja a doktornéni igy 995.-ft egy doboz 900gr.-mos kettesével irja fel kb 2 hétig elég .Mellete sinlakot használunk az olyan 1300ft körül van!
6/10 anonim válasza:
milumil ha startot (csak hipoallergént kaphat, mert mi is allergiásak vagyunk és ez a legdrágább). 1 doboz 2300, ha jól emlékszem, heti egy el is fogy, az havi egy tízes. mire fél éves lesz, a duplája megy majd el. Aztán már jobb,(anyagilag) mert lehet hozzátáplálni
8/10 anonim válasza:
Annó, amikor még tápszeresek voltak a gyerekek, a 3-4. hónap volt a leghúzósabb, akkor havi 17000 ft volt a tápszer.
Mindegyik Milupa HA Startot kapott.
9/10 A kérdező kommentje:
Tehát igaz hogy ilyen sokba kerül a tápszer...bevallom azért kérdeztem mert hallottam amikor az egyik anyuka mesélte a másiknak hogy ők bizony 16 ezret költenek havonta tápszerre,azt hittem csak rosszul hallottam.Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 20. 14:53
10/10 anonim válasza:
egyáltalán nem hallottad rosszul, és ez lehet még több is. ezért is mindent meg kell tenni azért, hogy az ember tudjon szoptatni, de nem mindenkinek jön össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!