Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit költötök havonta a...

Mennyit költötök havonta a babátokra?

Figyelt kérdés
...és miket vesztek neki/nekik?Most fizettem a Rossmannban megint 10E forintot képtelen vagyok a gyereken spórolni de magunkon nagyon tudok kivéve a rezsin.Nem tudom más hogy csinálja,mit ne vegyek meg neki ha kell!
2011. febr. 15. 15:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
kb 5 ezret, ez a pelus és a popsitörlő. Amikor ruhát is veszek neki, vagy a nem havi szintű dolgokat mint pl. fürdető testápoló stb, akkor megvan 15 ezer is.
2011. febr. 15. 15:55
 2/19 anonim ***** válasza:

Még soha nem számoltam össze. Pelus (pampers active baby - most már dm-ben veszem kuponnal), popsitörlő (nivea - vagy akciósan veszek többet, vagy a müllerben mindig 1200 körül van a 2 csomagos), bebivita tejital (müllerben 1090 Ft, ez kábé 10 napig elég, így átlag 3 doboz kell egy hónapban).

Ezen kívül aktuálisan ami kell neki, azt megveszem: ha kinőtte a ruháit - most például vennem kell neki zoknikat, harisnyákat -, illetve ha valami alap dolog elfogyott: gabi édes álom fürdető, vagy fültisztító pálcika, esetleg popsikrém - de ebből pl. átlag napi 2x használok, így csomó ideig elég egy tégelynyi.

Bébiételt és ilyesmit már nagyon rég nem veszek, azt eszi, amit mi. Inkább az élelmiszereknél, amit veszünk napi szinten, arra figyelek oda, hogy minőségi legyen (joghurt, felvágott, sajt, ilyesmikre gondolok), illetve mindig legyen friss gyümölcs, stb.

2011. febr. 15. 16:00
 3/19 anonim ***** válasza:
pelus havi kb 2 csomag 4e, popsi törlőt ázsiában veszem 390ért, elég jó minőségű, ruhát nem szoktam venni majd most kell mert nincs ebben a méretben eddig mindent kaptunk. plussz kaja napi 2X főzi, 1X gyümi, többi cici.nagyjából ennyi
2011. febr. 15. 16:13
 4/19 A kérdező kommentje:
Akkor én vmit nagyon rosszul csinálok mert én az összes gyest a gyerekre költöm és sokszor még az sem elég...
2011. febr. 15. 16:14
 5/19 anonim ***** válasza:

DM-be vásárolok. Pelus DM-es kuponra 6000 a 2 doboz(144 db), popsitörlő 1600 (szintén DMes), fürdető 2 havonta( 700-800 Ft DM-es), sampon félévente (mikor milyet veszek neki.) Fogkrém szintén félévente-általában Gabi.Popsi krém szintén fél évente

A ruhákat, cipőt nem számolom ide, mert az ugye nem havonta kell.

2011. febr. 15. 16:15
 6/19 anonim ***** válasza:

5 hónapos kislányomnak az elmúlt hónapban:

-ruhákat (20.000 Ft)

-gyógyszereket,vitaminokat,mert beteg volt (15.000 Ft)

-bébiételeket (8.000 Ft)

-2-es tápszerből több doboznyi (7.500 Ft)

-pelus (10.000 FT)

-törlőkendő (2.000 Ft)

2011. febr. 15. 16:16
 7/19 anonim ***** válasza:
Tápszer 11ezer, kaja kb 18-20ezer, pelenka 3ezer, popsitörlő kb 1ezer, + krém, fürdető, ruha (de ezt nem minden hónapban) Tehát minimum 33 ezret költök egy hónapban a babámra.
2011. febr. 15. 16:18
 8/19 A kérdező kommentje:
Kedves 16.16-os hát kábé én is így de minden hónapban.A többieket irigylem,akik így tudnak spórolni:)
2011. febr. 15. 16:18
 9/19 anonim ***** válasza:
Nálam is a kaja és pelus ami sok 100 euró körül, törlőkendőt azt még az elején vettem nagy csomagot és sokat kaptam ezek még tartanak, és a kozmetika is még az elejéről van akkor jól bevásáltam, meg kaptam is. Ruhát meg mikor kinövi az épp aktuális méretet akkor szokok bevásárolni.
2011. febr. 15. 16:43
 10/19 anonim ***** válasza:

Ami minden hónapban kell:

-pelus (10.000)

-popsitörlő (kb. 1.500)

-ennivalóra kb. 20.000 (zöldség, gyümölcs, tejital, keksz, péksüti stb.)

Persze emellett alkalmanként kell ugye pipereszerek, gyógyszerek ha beteg, ruha (nem sok, mert sok mindent kapunk, ha kell valami turiban vásárolok inkább). Játékot általában rokonoktól kap (persze szülinapra, karácsonyra tőlünk is).

2011. febr. 15. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!