Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit költötök havonta a...

Mennyit költötök havonta a babátokra?

Figyelt kérdés
...és miket vesztek neki/nekik?Most fizettem a Rossmannban megint 10E forintot képtelen vagyok a gyereken spórolni de magunkon nagyon tudok kivéve a rezsin.Nem tudom más hogy csinálja,mit ne vegyek meg neki ha kell!
2011. febr. 15. 15:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen,nálam is ez van.A bébiétel és a pelus a legtöbb illetve ruci ha kell és persze a játék de e 2 utóbbi nyilván nem havonta.
2011. febr. 15. 16:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Enyém 4 hónapos lesz, és épp múlt szombaton voltam a Rossmannban, hogy vegyek az akciós Pampersből(96 db., 4200Ft), és 12000Ft-ot hagytam ott.

Pelus(általában Pampers, vagy néha ALDI-s):7000Ft

Törlőkendő:nem tudom pontosan, mert sokszor sima vizes vattakoronggal törlöm, de havi egy-két csomag biztos elfogy: 1000 Ft

Száraz törlőkendő, vattakorong: 1000 Ft

Popsikrém, fürdető még gyógyszertári: 500 Ft

Játék(mindig kap vmit, főleg Apától): 3-4000Ft

Ruhák(ez az én reszortom, ha meglátok valamit...:): 5-6000 Ft

Sampont most vettem, Johnsons, eddig a kapott mintát használtuk. Plusz vettem még most csörgőt,fültisztítót.

Anyatejes, így kajára nem költök neki.

2011. febr. 15. 16:54
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Mennyi idős a babád? Miért kellene havonta 20ezer ft-ért ruhát vásárolni neki? Azon lehet spórolni, meg a bébiételen is.

Kisfiam 20 hónapos, én ruhát minden évszak elején veszek csak. Tudom kb. mekkora méret fog kelleni, abból bevásárolok 20-30 ezerért és kész. Legközelebb csak 3-4 hónap múlva, de lehet akkor is csak body meg harisnya, zokni. Mert a nacikat, pólókat, pulcsikat nem növi ki 3 hónap alatt.

Bébiétel helyett (ha még kisebb a babád) lehet otthon sokkal ízletesebb ételeket készíteni, árban töredéke az üveges bébikajáknak.

Én havonta csak pelust veszem (2 csomag Pampers active DM-ben kuponnal 6000Ft) , másfél havonta popsitörlőt, mert egyszerre veszek többet akciósat (6 csomag Pampers 1990Ft). Popsikrém 2-3 hónapig elég a nagy tubusos Bepanthen 1990 Ft.

Tejitalt havonta 1 dobozzal fogyaszt, az 2000 Ft.

2011. febr. 15. 17:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Pelenka 3000-

Popsitörlő 300-

Tejpép 1300-

Ruha 2-3000-

Fürdető 600-

Szopizik , a többi ételt én készítem neki.

Kb. 10 ezer egy hónapban, de lehet még kevesebb is mert nem minden hónapban veszek neki ruhát.

2011. febr. 15. 17:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Pelus(pampers activ baby)7000.-

popsitörlő(pampers alove v)400/cs

tápszer:(milupa milumil)8000.-

popsikrémet 2 havonta veszek sudokrémet.

Ruhát évszak elején veszek illetve ha kinőtte. És természetesen turiból,mert annyira jó dolgokat talál az ember,hogy fillérekért fel öltözteted a gyereket.Meg nem mondaná senki,hogy onnan van.

2011. febr. 15. 17:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki,hogy csinálja de én is 30 ezer körül költök.2 éves koráig nem kap tejet csak tejitalt így a havi ára 10 ezer 5 doboz.A pampers pelus 6000 ft, popsítörlő pampers 1600 ft 4 csomag, 2000 ft üveges kaja tartaléknak,gyümölcs, joghurt stb. nem tudom mennyi.Ruhát használtan nagyon vagány darabokat veszek illetve előre bevásárolok ha tescoban akció van.Illetve játék és mindig bejön valami amit kell venni neki.2 hete beteg volt akkor 20 ezer ment ki de vettünk hideg párásítót is.Nem tudom kontrollálni magam mert minden szart megveszek neki.Persze áprilistól gyes lesz és akkor 50 ezerrel kevesebb,Na akkor azt hiszem tudom majd magamat kontrollálni.De én eladom mindig azt amit kinőtt vagy nem használ és abból veszek "újat".
2011. febr. 15. 23:05
 17/19 anonim ***** válasza:

1 éves kislány:

pelus 10000ft/hó

tápszer 12000ft/hó

popsitörlő, egyéb pipere kb. 2000ft/hó (sokat a gyógyszertáriból veszek még mindig neki)

ruha 2-3000ft/hó (minden hónapban veszek előre, hogy ne akkor legyen nagy kiadás)

kaja 5-6000ft/hó (általában főzök neki, de néha veszek bébidesszertet, és tejpépet, gabonapelyhet)

Ezek mellett eddig minden hónapban volt valami: kenguru, etetőszék, új babakocsi-esernyőre cs., utazóágy, játékok stb.

2011. febr. 16. 07:07
 18/19 anonim ***** válasza:
sosem számoltam, de ha most belegondolok, 60-80 ezret biztosan, pelus, bébiétel, babakeksz, tápszer, joghurt, ruha, aztán minden hónapban van valami extra, babakocsi, etetőszék, szánkó, stb...
2011. febr. 16. 10:31
 19/19 A kérdező kommentje:
10.31-es én is így vagyok.A legtöbb az az üveges gyümölcs,a zabpehely,kölespehely stb pehely a babakeksz,a babajoghurt,babatea,néha gyümölclé és sokszor veszek neki üveges főziket is mert nagyon szereti de ált. én főzök külön neki.
2011. febr. 16. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!