Más óvodában lehet fényképezni a szülőknek?
Na ne már! Ilyen a világon nincs!!!! És ha mégis lefényképezed a saját gyermekedet akkor mit tesznek? Elveszik a fényképezőgépet? Vagy feljelentenek?
(egy pedagógus)
Ilyenről még nem is hallottam. Kérd meg az óvoda vezetőjét, hogy tegye eléd azt az írásba foglalt szabályzatot, ami konkrétan megtiltja az óvodában való fényképezést. Talán a profi fotós valamelyik ottani dolgozó hozzátartozója, aki részesül a bevételből.
Legyél határozott! Még, hogy berendelnek, mert lefényképezed a gyermekedet!
Kedves anyukak, nalunk is megengedtek, meg en is keszitettem kepeket a kicsikrol, es dvd-t, cd-t irtam a szuloknek.
Miutan kipattant a pedofil botrany es erosebben ellenoriznek, nalunk sem szabad senkinek, sooot! A mobiljaink sem lehetnek velunk, ha a szulok el akarnak erni nap kozben, akkor vagy a vezetekesen hivnak, vagy az ovinak azon a mobiljan, ami olyan fajta, hogy nem lehet vele fenykepet kesziteni.
Egyedul az ovoda fenykepezogepevel keszithetunk a gyerekekrol fotokat, abbol pedig hivatalosan egy darab van, a szulok kaphatnak a kepekbol, ingyen.
Azt is elarulommiert, mert amig te fenykepezgeted a szep, okos kicsinyed, addig ohatatlanul rakerulhet masik gyerek kepmasa is a kepre, ami mar visszaelesre adhat lehetoseget, ami pedig buncseekmeny. Szoval mindenki fenykepezgesse otthon a gyereket, es oruljon a szabalyoknak, mert igy nem fogja ne adj Isten a sajat gyereket viszontlatni az interneten akaratlanul.
Nálunk az óvónők fényképezik folyamatosan a gyerekeket és így bepillanthatunk a mindennapjaikba. Például novemberre 249 képet csináltak, mert sok rendezvény volt.
És természetesen ünnepségeken mi magunk is csinálunk felvételeket. Van profi fotós, aki berendez egy sarkot és ha valaki le akarja vele fényképeztetni a gyerekét odamehet-szigorúan magánprogramként.
Jó mondjuk a mienk magánóvoda és nem tartják az ilyen idióta állami szabályokat. épp most beszéltem az óvónővel, hogy nagyon nem szeretném, ha mostantól "semlegesnek nevelnék" a gyerekemet. tessék fiúnak nevelni.
És kértek beleegyezést, hogy fel lehet tenni az internetre a gyerekek képeit.
Túlzás a pedofíliára hivatkozni, mikor a közösségi oldalak tele vannak a gyerekek képeivel, és nem olyanok, hogy oviban áll ünneplőben.
Mondjuk Fehérváron volt olyan ovi, ahova be sem mehettek a szülők az ünnepségekre. ehhez képest, hogy csak képet nem készíthetnek a szülők, de be azért bemehetnek megnézni a gyerekeket, kész liberalizmus.
Egyébként mi lesz a következő, anyák napján, egyenként hívják be a szülőket és csak a saját gyerekükkel lehetnek egy szobában, nehogy lássák Gizikét, hogy nem tudja elmondani a verset és Gizike személyiségi jogait ez sérti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!