Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minek örülne egy 6 éves...

Minek örülne egy 6 éves óvodából ballagó kisfiú? Ilyenkor a szülőknek és a tesóknak is illik vinni valamit? Pénz szűkében állunk, az isitáska már megvan, még 3000 áll a rendelkezésünkre.

Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy amit a tv-ben reklámoznak,összenyomható labda-a Tescóban most le is lesz értékelve, azt veszem. Jó ötlet?
2010. máj. 12. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Az szerintem jó ötlet és nem is drága. Én annak idején nem vettem a fiamnak semmit, elmentünk utána közösen fagyizni.
2010. máj. 12. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocsánat az offért, nem neked szól, kérdező, de megáll az eszem már ettől a sok hülyeségtől.Nemrég is volt hasonló kérdés. Már eleve az óvodai ballagás kicsit fura, de végülis aranyos móka. De hogy már ajándékozni is kell, ez agyrém. És ezt tuti, hogy mi felnőttek csesszük el. Nehogymár egy 6 éves gyerek elvárása legyen az ilyen felhajtás...

Egyébként az a labda jó ötlet, lehet még esetleg buborékfújót venni (óriásbuborék csináló kard, bringára szerelhető buborékfújó automata, rakéta, elemes bubipisztoly, stb, stb)

2010. máj. 12. 16:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Szerintem is ökörség,és a gyerekeimnek én nem fogom megtartani az óvodai ballagásukat,csak amikor a suliból ballagnak majd.

Szülinapot is csak az 1 éveset ünnepeljük...

Na de azt még mindig nem tudom,hogy ilyenkor a szülőknek és a testvéreknek is illik vinni valami apróságot?

2010. máj. 12. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha már veszel, csak a gyereknek! A többieknek egyáltalán nem vennék semmit! Az én lányom is most ballag az oviból, én egy kisebb csokrot kötök neki itthoni virágokból, abba rejtek majd valami apróságot, és egy szoknyát kap majd. (angol turis, tehát nem drágát) Ennyi:)

A kisfiúnak esetleg vegyél egy tolltartót, az Ablak-Zsiráfot, egy doboz jobb színesceruzát!

2010. máj. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!