Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vásároljak a bölcsire?

Mit vásároljak a bölcsire?

Figyelt kérdés

Májusba vagy szeptemberbe fog menni a kisfiam bölcsibe.

Most van lehetőségem megvásárolni mindent amire szüksége lesz akkor.Mit vegyek mit kell vinni?Mennyi ruhát kérnek?

2010. dec. 27. 13:35
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
És az normális, hogy az ikreitek után anyuka 6 évig felveszi a dupla GYES-t 6 éves korukig a te milliós havi jövedelemed mellé?
2010. dec. 30. 15:20
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
Ami alanyi jogon jár,az mindenkinek jár.Amúgy meg ennél jóval több megy el jótékony célokra tőlem,úgyhogy kár ezzel foglalkozni.Sok hasonló emberrel ellentétben én rengeteget segítek az igazi rászorultakon,főleg gyerekeken.Beteg gyerekeken meg pláne.
2010. dec. 30. 16:01
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
És még annyi:amikor egy beteg gyermek rámnéz a gyönyörű szemeivel,szeretetteljesen,az sokkal többet ér,minthogy az engem piszkáló hozzászólások egy kicsit is érdekeljenek.
2010. dec. 30. 16:07
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fölösleges azzal felvágni, hogy mennyit segítesz másokon. Sorolhatnám, hogy csak az elmúlt fél évben hányszor voltam önkéntes, mégsem verem erre magam. Most is csak azért említettem meg, mert bármilyen hihetetlen, de ezt is olyankor végzem, amikor a gyerekem bölcsiben van (ahova amúgy be sem adhatnám, ha nem tudnám igazolni, hogy dolgozom/tanulok), mivel vele együtt ez kivitelezhetetlen lenne. Jaa, vagy ilyet csak a "férjuramnak" lenne szabad, nekem meg nem, mert én nő vagyok, otthon a helyem? Bocs, nálunk ez nem így működik.
2010. dec. 30. 17:19
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit félreértettél valamit.Nálunk is bármikor visszamehet az asszony dolgozni,ha úgy akarja.A különbség csak annyi,hogy ő választhat.Ha ő menni akar,a gyerekeknek is találunk kielégítő megoldást(magánovi,babysitter),a lényeg hogy jó legyen nekik.
2010. dec. 30. 18:42
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
És miből gondolod, hogy az enyémnek nem jó a bölcsiben?
2010. dec. 30. 19:12
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
Én ilyet nem állítottam.Meg azt sem,hogy egy közintézmény nem lehet jó.Csak meg kell találni,ahogy egy jó magánintézményt is,mert ott sem mind magas színvonalú.Egy a fontos.A szülő tudja biztosan,hogy a gyereke jó helyen van,jól érzi magát.És ez lehet bármilyen intézmény.Az csak egy dolog,hogy én jobban bízok mindenben,ami magán,legyen az orvos vagy intézmény.Főként orvos téren,mivel az sztk jellegű orvoshoz meneteleim között igen csúnya dolgok is voltak már,magán orvosnál azért ez ritka.Másként kezelnek egy beteget,holott tulajdonképpen az sztk sem ingyenes,hisz egy rahedli pénzt fizet az ember havonta egy életen át,csak hát ugye nem az orvosnak.
2010. dec. 30. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!