Milyen cipőt vásároljak a 18 hónapos kislányomnak? Érdekelne, hogy mik a tapasztalatotok az egyes márkákkal kapcsolatosan.
Attól függ, mennyi pénzed van. Asso nekünk tökéletes volt, csak megszűnt a közeli bolt. Már a 2. gyerekem hordja.
Elephanten is jó, csak drága.
Vegyes válaszokat fogsz kapni :)
Én például nagyon nem ajánlom a Siestát, eleve harántemelőset nem igazán lenne szabad, ráadásul, a siesták többsége túl nehéz, és bumfordi.
Ne márkához ragaszkodj, mert minden gyártónak van nagyon jó és kevésbé jól sikerült felépítésű cipője.
Amire figyelj: Legyen a cipő könnyű, a talpa és maga az egész cipő is rugalmas, könnyen hajló, ne legyen harántemelős (az a kis pupli a belső talpívnél) Bokánál támasszon, de mégse fogja satuba a lábát, (ha túl magas és merev a szár, akkor a boka nem tud megfelelően mozdulni, amitől a gyerek úgy fog járni, mint a birodalmi lépegető) A talpa ne legyen csúszós.
Ilyen cipőt nem csak sokezrekét kaphatsz márkaboltban. (Az egyik legeslegjobb szandálunkat annak idején egy kínaiban vettem a lányomnak)
Bobby Shoes
Elefanten
Baren-schuhe
Én eddig majdnem mindig Siesta cipőt vette a kislányomnak, de próbálnánk valami újat. Amúgy bevált a Siesta, csak nagyon drága.
A D.D Step, amit írtatok, hol kapható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!