Mi a tapasztalatotok a Baby Design babakocsikkal kapcsolatosan? Mennyire tartósak?
szia,
nekem baby design cosmo babakocsim van,és nagyon szeretem,ennek két kereke felfújhatós,kettő bolygosítható.a felfújhatóssal voltak gondjaink,mert elég nehéz volt hozzá hajlított szelepű belsőt találni.most szeretném sportkocsivá alakítani,eddig még csak vízszintes volt.amúgy nekem elég masszívnak tűnik és szeretjük.a lábtartó fontos szerintem h ne lógjon a manó lába hanem tudja pihentetni valamin.
sajnos én csak ezt a típust ismerem..
további szép napot!!
Szia!
Nekünk babyz design mini babakocsink van,igaz ez nem esernyós,de én nagyon elégedett vagyok,nekem 6hós mult a kicsi,de nagyon szereti,szerintem is fontos a lábtartó rész amiatt,h tudja pihentetni a lábát,ugy ahogy az elöttem lévö hozzászóló is irta!
De van egy pierre cardin babakocsink is,az esernyös,annak is van lábtartója,és karfája is,az nagyobb,mint ez a kocsink,de az is ugyanilyen könnyü,mindkettö 6kg,és nekem ez is fontos volt,mert sokat bkv-zunk.
Te melyik tipust nézted ki a baby designek közül?
Szép napot!
Szia! Nekünk Baby Design Travel van! Én szeretem! A karfát rajtahagyom mert a kiscsaj szeret benne kapaszkodni! Abba húzza fel magát ha valami érdekeset lát!
Nekünk 4 hós korától megvan egész télen azt használtuk! most 14 hónapos,de még mindig el van benne,pedig már megy!
Nekünk is travel van, és én is szeretem. A karfa mindenképp fontos, mert a fiam előre dőlve utazik, sose dől hátra.
A lábtartó is jól jött már, amikor elaludt, és felállítottam vízszintesbe.
Meg tök jó vagesz színekben kapható, és nem is drága. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!