Teutonia babakocsikkal kapcsolatban mi a tapasztalatotok / véleményetek?
mutass egy linket:)
beírtam és durva árakat dobott ki...szerintem annyira nem néz ki jól, de nem tudom mi az az extra, amiért több mint 100ezer...feljön magától a lépcsőn??mert akkor én is veszek:))
ti tudjátok mennyit szeretnétek költeni, mi tetszik nektek.
Mi is vettünk egy jó kis kocsit(igaz "csak" 70 volt)azt hittem a legjobb döntés, aztán most egy 20ezres használt kocsiban furikázom a 10 hónapos fiam, nagyon nem jött be az első:S
Gondold végig milyen szempontok vannak, és nézz meg ez alapján minden olyan kocsit, ami tetszik.
Lehet találsz olcsóbban is olyat, ami jó...
Amúgy ez a kocsi szerintem marha nagy lehet összecsukva...
Szia,
most olvastam a kérdésedet Teutonia babakocsival kapcsolatban. Remélem, nem késtem el vele. Legfeljebb másoknak is szolgálok információval.
Mi második babakocsiként vettük meg a Spirit S3 babakocsinkat 2010-ben, mikor kisfiunk már 6 hónapos volt. Mi csak az alapmodellt vettük meg, ami sportbabakocsi,és nem vettünk hozzá mózeskosarat, autósülést. Addig egy Retrus tipusú 40 ezres kocsink volt mózessel, de kiesett a kereke, kilazult az ernyő tartója, nem lehetett hátradönteni a sportrész üléstámláját. Szóval kész pénzkidobás volt. Sajnos mindenki csak időközben jön rá, hogy milyen babakocsit kellett volna vennie.
Ami viszont tartós, az a Teutonia. Mi már 2 éve használjuk. Semmi meghibásodás, és semmi kopás. Még mindig úgy néz ki, mintha most hoztuk volna el az üzletből. Annyira massziv, mint egy BMW. Mondhatom, sok babakocsit néztem, és próbáltam már ki, de ilyen jó minőségű, nincs a piacon. Hasonlóan mutatós darabokat lehet ugyan kapni, de fele ennyire se jók. A Chicco (unokatestvérem személyes tapasztalata), ABC Design (barátnőm tapasztalata), Peg Perego (kolleganőmnek volt) egyes tipusai hasonló árban vannak, de azok inkább egy gyereket szolgálnak csak ki,aztán kidobhatod. Teutoniát nyugodtan megveheted, ha 2 sőt 3 gyerkőcöt tervezel.
Mi a Kikában rendeltük meg, a kerekeket, üléshuzatot óriási választékból választottuk ki. Személyre szabottan gyártják le Németországban. Sajnos várni kell rá 2 hónapot. 3 év garancia van rá. A mózest nem ajánlom megvenni, egyrészt, mert 40000 Ft, másrészt,mert a sportrész teljesen vizszintesre dönthető, és egy bármilyen hasonló méretű babakocsi puha mózesével kiegészitheted, ha téli a baba és védeni szeretnéd a hidegtől(kb 8000 Ft a Brendonban).
A 3 kerék viszont nekünk kicsit instabil, főleg az útpadkáknál. Viszont jó nagy az első kerék. A 4 kerekűnek kicsit kisebbek az első kerekei, de azt is próbáltuk, saját tengelye körül fordul. Összecsukni nem lehet túl kicsire, de azért ketté lehet szedni,mi a VW Poloba is befértünk vele, úgy, hogy 3 felnőtt is ült a gyerek mellett.
Itt egy link a babakocsiról készült kisfilmhez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!