Melyik down kór szűrési lehetőséget választottátok és miért? Az integrált teszttel kapcsolatosan milyen tapasztalatotok van?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 15:53
1/7 anonim válasza:
Én az integrált tesztet,mert ez a legmegbízhatóbb.A Magzati Diagnosztikai Központban csinálták(XIV.Bolgárkerék u.),25000 ft volt.Azt nem értem,h milyen tapasztalatokra gondolsz?Minden vizsgálatnál vannak ál pozitív eredmények,de úgy tudom,hatékonyság szempontjából ez a legjobb(van még a kombinált és a 4-es teszt).
2/7 A kérdező kommentje:
Pl. arra gondoltam, hogy milyen gyorsan van meg az eredmény, mennyire volt megbízható stb. Van-e esetleg olyan, akinek jók voltak az eredményei és mégis beteg lett a babája vagy ilyesmi.
2009. ápr. 27. 16:11
3/7 anonim válasza:
Első vál.vok.Sajnos,mivel nem egyik sem 100%-os előfordulhat,h beteg a baba...de ezt el is mondják.Nekem ál pozitív volt-1:120,h beteg a baba-és ma már 11 hós,és makk egészséges.Igaz,én megcsináltattam a magzatvízvizsgálatot(35 múltam akkor).Az integrált tesztnél először a 12.héten vesznek vért,majd a 16.on(mint az Afp-hez).A 2.vérvétel után 2-3 nappal hívnak(vagy e-mailt,sms-t küldenek)h mi lett az eredmény.
4/7 anonim válasza:
Az Istenhegyi Magánklinikán 28 ezer és másnapra kész az eredmény. Integrált teszt.
5/7 anonim válasza:
Mármint,h a 2.vérvétel másnapján van eredmény nem?Mert az első vérvétel a 12.héten van.
6/7 anonim válasza:
Szolnokon a sejtbank támogatásának köszönhetően (úgy tudom van még egy két ilyen támogatott városi kórház) a 12. heti vérvétel és annak elemzése ingyenes, és kb 3 nap alatt kaptam meg az eredményt.
7/7 anonim válasza:
Amikor csak a 12.héten vesznek vért,az a kombinált teszt!Annak 1-1.5 óra múlva már eredménye van.Ennek-és a quartett tetsznek is- kicsit kisebb a találati aránya,mint az integrált tesztnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!