Hólyaghurutos kismamik mi a tapasztalatotok?
Én is rengetegszer fáztam fel az első babámnál, de én nem vagyok allergiás a penicillinre, így mindig (4X) azt kaptam. Én a helyedben megkérdeznék egy urológust, hogy milyen antibiotikumot szedhetsz, - ne a nődokira, és ne a házidokira hallgass.
Addig is, ami nekem nagyon bejött: kamillás gőz felett guggoltam (bele egy fazékba a kamillát, azt bele a wc-kagylóba, és ráültem a wc-re), aztán DM-ben kapható Biointimo anionos tisztasági betét, ezt használd minden nap! Plussz: ha teheted Ökonetes (ez MLM cég, nem tudom, tudsz-e olyat, aki ezzel foglalkozik), de ha nem, akkor a sima herbáriában kapható is jó, csak az iszonyat keserű: grapefruit magolaj csepp! Ezt szedd dupla dózisban, mint ahogy rá van írva. Én napi 2X15 cseppet szedek, mert én is felfáztam. Ez antibiotikum hatású, nekem 1 hét alatt mindig használni szokott, de ha elmúlnak a tünetek, akkor sem hagyom abba, szedem 1 hónapig.
Az előző babámnál is bevált, a 4 gyógyszerkúra után már nem kellett újabb, most pedig amint érzem, hogy vmi furcsa pisilésnél, rögtön szedni kezdem!
16 hónapos kisfiú és 20 hetes pocakbaba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!