Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Délpesti korház szülészetéről? Sokat számit ha nincs fogadott orvosom?
Én ott szültem, bár fogadott orvossal, nekem számított hogy volt mert nagyon oda figyelt ránk. Én meg voltam elégedve. Másodjára is ott fogok szülni.
Amúgy a babák napközben Velünk vannak, este elviszik (10-kor), de kérheted hogy ne vigyék el. Lehet 4, 2, vagy 1 ágyas szobát választani. A szülőszobák is jók, van kádas is :)
36 ht km
Kinél szültél?
Most is van fogadott orvosod?ha igen kicsoda?
Szia!
Én is ott fogok szülni úgy kb 8 hét múlva.
Én nem fogadtam dokit se meg szülésznőt se.
Kicsit aggaszt is,hogy mi lesz majd így?!
Meg még arra is kíváncsi lennék,hogy a babának adnak ruhát majd meg pelenkát? Mert van olyan kórház is ahol nem adnak...
Te szülésznőt fogadtál?
Akkor egyszerre szülünk kb:)
Anyósom mondta,hogy egy ismerőse ott szült 2x is és 1x sem fogadott dokit meg szülésznőt sem és ellátták normálisan.
Szerintem nincs mitől félnünk.
Igen,ugy tünik egyszerre :) kisfiad vagy kislányod lesz?
Remélem télleg minden rendben fog zajlani!
Első vagyok :
Dr Veidner Andrásnál szültem, nagyon jó orvos!
A másik h a babáknak ruhát adnak, uh csak a hazahozatalhoz kell majd nekik ruhát vinni, viszont pelust kell vinni, azt nem adnak!!!!
Kisfiam lesz:) Neked?
Biztos,hogy rendben lesz minden.Kötelességük ellátni mindenkit a kórházban pénz nélkül is,ezért fizetjük a tb-t...:)
Első köszi a választ,legalább már erre is feltudok készülni mert a védőnőt hiába kérdeztem nem tudta,itt ahol lakom meg nem vagyok ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!