Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Délpesti korház szülészetéről? Sokat számit ha nincs fogadott orvosom?
A szülészet jó, mindegyik szülész nő aranyos, független attól hogy fogadott e. Nekem az orvos magán volt.
A csecsemő osztály dolgozóinak nagyobb része viszont nem túl segítő kész.
2008:
Szülésznőt nem fogadtam, dokit igen. A szülésznő tündi-bündi volt, a doki is. A csecsemősök.... hát hagynak kívánnivalót maguk után.
2009:
Szülésznőt nem fogadtam, dokit igen. A szülésznő bunkó volt, nem csak velem, hanem a dokimmal is. A végén már tündi-bündi próbált lenni (nem tudom, mit gondolt, majd kap pénzt? - ez az érzés volt bennünk). A csecsemősök mit sem változtak.
Van egy nőci, mindenki csak Madámnak hívja, na ő elég érdekes asszonyság, de ha hozzászoksz a stílusához, nagyon édes tud lenni. Amikor ő volt ügyeletes, akkor nem volt olyan, hogy valamelyik frissen szült anyuka ne kapta volna meg a fertőtlenítős lemosást a gátjára.
A fogadott orvosról: Egyik szülésemnél sem úgy nyitottam be, hogy nekem XY a fogadott dokim, mindkétszer nagyon kedvesek voltak velem az ügyeletes dokik is. Az elsőnél burkot kellett repeszteni, már fent voltam a székben, amikor a szülésznő mondta az ügyeletesnek, hogy XY a fogadott dokim, aki abban a pillanatban elment telefonálni, majd úgy jött vissza, hogy nem ér ide a dokim a burokrepesztésre, de megbeszélték, megcsinálja ő. A kedvességéből mit sem veszített így, hogy tudta, van dokim.
Első vagyok:
Szinte András volt kétszer a dokim, abszolút elégedett voltam mindkét alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!