Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr Béres László szülész-nőgyóg...

Dr Béres László szülész-nőgyógyász, endokrinológusról szeretnék minnél több véleményt kapni, milyen tapasztalatotok volt vele, nem csak a szülésre vonatkozóan!?

Figyelt kérdés
Eddig csak jót olvastam a doktor úrrol, ami nekem kicsit különös, de hát hátha valóban így van, feltehetőleg van valamiféle hormon problémám (fokozott szőrösödés, hízás, teljesen össze-vissza ciklus), ezt kellene előszőr rendbe rakni nálam, aztán jöhetne a gyerek is lassan, így olyan dokit keresek, akinél maradhatnék hosszú távan. Budapesti vagyok, és még a szempontok között szerepel, egy olyan igény, hogy a szülés után lehetőség legyen családi apartman igénybevételére, ha esetleg tudtok olyan dokit, aki ezt nem magán klinikán nyújta, annak is örülnék, ha abban valaki segíteni tudna! Köszi előre is!!!
2011. okt. 16. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Maternity Klinikával kapcsolatban tudok nyilatkozni.Én nagyon meg vagyok elégedve velük,dr Rigó Barbaránál szültem.Tényleg kedves midneki,nagyon szép a klinika,negatívuma talán annyi,hogy nem éppen olcsó(bár ár/érték arányban mindenképpen jó),illetve amig rendelésekre vártam jópárszor kellett várnom fél-egy órát is...Ettől függetlenül a Doktornő mindig nagyon készséges volt,minden kérdésemre válaszolt,és végig mellettem volt.A tesóm most dr Sándor Gyulához jár terhesgondozásra,és nagyon dicséri,nálam ő volt éppen az ügyeletes,és valóban szimpatikus doki.

Béres Lászlóról annyit tudok mondani,hoyg párszor láttam,egyszer volt nálam vizitem,és ahogy mindenki msá is teljesen normális volt velem.:)

Bocsi,ha hosszú lett,a lényeg,hogy szerintem nyugodtan kérj időpontot,nézd meg a dokit/a helyet,én nagyon tudom ajánlani szerintem emberileg és szakmailag is renden vannak az ott dolgozók!

2011. okt. 16. 16:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Béres Doktort-ahogy előtő válaszoló is-én is csak látásból,hallomásból ismerem,de azok alapján +++!

Én 13 éve járok Sándor Doktorhoz a Kútvölgyi,3 gyermekem született nála,11 és 6 éve még a Kútvölgyis időkből,a kislányom pedig most tavasszal már a Maternityn.Én is maximálisan meg vagyok elégedve,a Doktor Úr szerintem a világ legjobb nőgyógyásza:)(számomra mindenképp).

2011. okt. 16. 17:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megosztottátok ezeket a véleményeket, és sajnálom, hogy olyan még aki személyes tapsztalattal rendelkezne nem írt!

Holnap felhívom Béres doktort, időpont egyeztetés miadt, aztán meglátjuk, mi lesz a véleményem!

2011. okt. 16. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Milyen tapasztalatod van Béres doktorral kapcsolatban?Engem,mint endokrinológus szakorvos érdekelne...néztem az adatlapját a neten,az alapján úgy tűnik,eléggé érti a dolgát...

2012. jan. 15. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem nagyon negatív tapasztalatom van a már magán Kútvölgyivel és vele kapcsolatban is.Kétszer voltam nála ott,mindkétszer 2 órát vártam egy kb.5-10 perces vizsgálatra,a problémámat(hosszú,50-60 napos ciklus) abszolút elbagatelizálta,azt mondta,"ez genetika"...

25 e ft-ot fizettem rádadásul,ami nem számít kevésnek..

Ha érdekel viszont tudok ajánlani egy tényleg alapos,kedves endokrinológust.

2012. jan. 15. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:

szia

Köszönöm a választ,és nagyon megköszönném,ha ajánlanál(mert sajnos nem egyszerű az esetem :(( ) ha gondolod írhatsz privit is és elmondhatod a tapasztalataidat...

amúgy gratula az ilyen orvosnak,hogy ráfogja a genetikára...lehet,hogy genetika,de akkor genetikusan öröklődő hormonzavar,enzimdefektus...én sem vagyok hozzá hülye...pont az ilyen dokikat akarom elkerülni meg azokat,akik csinálnak valamit a látszat kedvéért,ami csak a fele a dolgoknak,amiből esetleg kiderülhetne a baj...

2012. jan. 16. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia,

Nem mellesleg sem édesanyámnak,sem nagymamának tudtommal nem volt ilyesmi problémája,úgyhogy "valóban genetika"...én is azt hittem,hogy ott a székben felfordulok mikor ezt mondta..25 e ft-ért teszem hozzá...

Na mindegy,akit tudok ajánlani egy nagyon aranyos Doktornő,alapos,nem sajnálja az időt/energiát,a századik kérdésemre is válaszol,nem elhanyagolhatóan neki köszönhetően 22.hetes terhes vagyok:)

Dr.Hubina Erikának hívják,az Újpesti metróvégállomásnál dolgozik,11 e ft egy vizsgálat:

[link]

2012. jan. 16. 16:18
 8/9 anonim válasza:

Hátha még aktuális....

Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Eddig 6 alkalommal jártam nála! Hihetetlenül alapos és nagytudású ember. Igyekszik a páciensnek is érthetően elmagyarázni a folyamatokat és vázolni a lehetőségeket. Igen, a tegnap nap folyamán én is vártam a soromra kb 1 órat, de azt gondolom,hogy megéri. Hiszen a csúszás azért következett be mert az elöttem levőket sem rakta ki az ajtón, ha letelt a "rá szánt idő" .. Én ajánlani tudom!!! A Maternityt is és a doktor úrat is!!!! (Volt előtte tapasztalatom Pécsen felületes orvossal - ugyanugy privatban-, úgyhogy tudom értékelni):)

2019. jún. 7. 06:33
 9/9 anonim válasza:
Én is voltam nála, olyan ajánlotta, aki nem szokott hazudni és az ő véleménye az volt róla, hogy a személyisége nem éppen megnyerő, de egy nagyon alapos orvos. Igaz, én kérdeztem rá nála a saját diagnózisomra, mégis az első olyan nőgyógyász, aki végre tudott diagnosztizálni. Az is igaz, hogy utána fölírt egy olyan gyógyszert, amit biztosan nem fogok elkezdeni szedni. Ütni kell a vasat sajnos és mindennek utánanézni és olvasni, amit a nőgyógyászok mondanak. Egy nőgyógyász nem nőgyógyász. Magánban 40ezerért rendel. Most fog kiderülni, hogy vajon hajlandó-e a miszter elfogadni, ha a páciens mást akar, mint ő.
2021. dec. 3. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!