Dr Béres László szülész-nőgyógyász, endokrinológusról szeretnék minnél több véleményt kapni, milyen tapasztalatotok volt vele, nem csak a szülésre vonatkozóan!?
Szia!
Maternity Klinikával kapcsolatban tudok nyilatkozni.Én nagyon meg vagyok elégedve velük,dr Rigó Barbaránál szültem.Tényleg kedves midneki,nagyon szép a klinika,negatívuma talán annyi,hogy nem éppen olcsó(bár ár/érték arányban mindenképpen jó),illetve amig rendelésekre vártam jópárszor kellett várnom fél-egy órát is...Ettől függetlenül a Doktornő mindig nagyon készséges volt,minden kérdésemre válaszolt,és végig mellettem volt.A tesóm most dr Sándor Gyulához jár terhesgondozásra,és nagyon dicséri,nálam ő volt éppen az ügyeletes,és valóban szimpatikus doki.
Béres Lászlóról annyit tudok mondani,hoyg párszor láttam,egyszer volt nálam vizitem,és ahogy mindenki msá is teljesen normális volt velem.:)
Bocsi,ha hosszú lett,a lényeg,hogy szerintem nyugodtan kérj időpontot,nézd meg a dokit/a helyet,én nagyon tudom ajánlani szerintem emberileg és szakmailag is renden vannak az ott dolgozók!
Szia!
Béres Doktort-ahogy előtő válaszoló is-én is csak látásból,hallomásból ismerem,de azok alapján +++!
Én 13 éve járok Sándor Doktorhoz a Kútvölgyi,3 gyermekem született nála,11 és 6 éve még a Kútvölgyis időkből,a kislányom pedig most tavasszal már a Maternityn.Én is maximálisan meg vagyok elégedve,a Doktor Úr szerintem a világ legjobb nőgyógyásza:)(számomra mindenképp).
Köszönöm, hogy megosztottátok ezeket a véleményeket, és sajnálom, hogy olyan még aki személyes tapsztalattal rendelkezne nem írt!
Holnap felhívom Béres doktort, időpont egyeztetés miadt, aztán meglátjuk, mi lesz a véleményem!
Kedves kérdező!
Milyen tapasztalatod van Béres doktorral kapcsolatban?Engem,mint endokrinológus szakorvos érdekelne...néztem az adatlapját a neten,az alapján úgy tűnik,eléggé érti a dolgát...
Szia,
nekem nagyon negatív tapasztalatom van a már magán Kútvölgyivel és vele kapcsolatban is.Kétszer voltam nála ott,mindkétszer 2 órát vártam egy kb.5-10 perces vizsgálatra,a problémámat(hosszú,50-60 napos ciklus) abszolút elbagatelizálta,azt mondta,"ez genetika"...
25 e ft-ot fizettem rádadásul,ami nem számít kevésnek..
Ha érdekel viszont tudok ajánlani egy tényleg alapos,kedves endokrinológust.
szia
Köszönöm a választ,és nagyon megköszönném,ha ajánlanál(mert sajnos nem egyszerű az esetem :(( ) ha gondolod írhatsz privit is és elmondhatod a tapasztalataidat...
amúgy gratula az ilyen orvosnak,hogy ráfogja a genetikára...lehet,hogy genetika,de akkor genetikusan öröklődő hormonzavar,enzimdefektus...én sem vagyok hozzá hülye...pont az ilyen dokikat akarom elkerülni meg azokat,akik csinálnak valamit a látszat kedvéért,ami csak a fele a dolgoknak,amiből esetleg kiderülhetne a baj...
Szia,
Nem mellesleg sem édesanyámnak,sem nagymamának tudtommal nem volt ilyesmi problémája,úgyhogy "valóban genetika"...én is azt hittem,hogy ott a székben felfordulok mikor ezt mondta..25 e ft-ért teszem hozzá...
Na mindegy,akit tudok ajánlani egy nagyon aranyos Doktornő,alapos,nem sajnálja az időt/energiát,a századik kérdésemre is válaszol,nem elhanyagolhatóan neki köszönhetően 22.hetes terhes vagyok:)
Dr.Hubina Erikának hívják,az Újpesti metróvégállomásnál dolgozik,11 e ft egy vizsgálat:
Hátha még aktuális....
Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Eddig 6 alkalommal jártam nála! Hihetetlenül alapos és nagytudású ember. Igyekszik a páciensnek is érthetően elmagyarázni a folyamatokat és vázolni a lehetőségeket. Igen, a tegnap nap folyamán én is vártam a soromra kb 1 órat, de azt gondolom,hogy megéri. Hiszen a csúszás azért következett be mert az elöttem levőket sem rakta ki az ajtón, ha letelt a "rá szánt idő" .. Én ajánlani tudom!!! A Maternityt is és a doktor úrat is!!!! (Volt előtte tapasztalatom Pécsen felületes orvossal - ugyanugy privatban-, úgyhogy tudom értékelni):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!