Mit vásároljak a bölcsire?
Májusba vagy szeptemberbe fog menni a kisfiam bölcsibe.
Most van lehetőségem megvásárolni mindent amire szüksége lesz akkor.Mit vegyek mit kell vinni?Mennyi ruhát kérnek?
Sznob az a személy, aki annak a felfogásnak él, miszerint néhány ember belülről fakadóan alsórendűbb nála, valamely olyan vélt vagy valós indoknál fogva, mint vagyon, pozíció, származás, végzettség, intellektus stb.
munka (főnév): Megélhetést biztosító, tartósan célirányos tevékenység. Felhasználható, vagy másokkal elcserélhető eredményért végzett tevékenység, amelynek határozott célja van. Ez fizikai vagy szellemi energiát és időt igényel, és nem szórakozásképpen - saját kedvtelésünkre - végezzük.
Ó, te kedves 12:51-es, te még a családi bajodból is valami kis dicsekvést kihozol!
Miért kellett még itt is "nagynevűzni", a még jobbat mondani? Ez a fennhéjázás a visszatetsző mindkettőtök
hozzászólásában. A nevelési elveiteket nem kérdezte senki, a bölcsibe mit kell vinni, ez volt a kérdés.Se a kérdésre nem válaszoltatok, az előző hozzászólásokat sem egészítette ki a kedves nejed.Úgy kerültetek ide, mint Pilátus a Krédóba.Az egyetlen cél, én úgy látom, az volt, hogy eldicsekedjetek a havi jövedelmetekkel és a magánovival -iskolával.
Kérdező,
menj el látogatóba a leendő bölcsibe, nem haragszanak meg érte, és kérdezz bátran.
Kedves milliomos munkaadó!
140e a takarítónőnek, ráadásul nettóban? Persze:) De szép is volna.
Van gyerekem, képzeld. És nem 10 napig nem aludtam miatta és nem 8 órát dolgoztam irodában ülve mellette.
Irígy meg végképp nem vagyok rád, sőt, sajnállak. Az én gyerekem ugyan nem járt magánoviba, se magán iskolába, kénytelen volt bölcsödébe menni elég korán, mégsem érzem úgy, hogy bármit veszített volna ezzel, sőt.
De mégis ki a búbánatot érdekel, hogy te mit dolgozol? A feleséged idejött dicsekedni, te meg bocsánatkérésnek álcázva folytattad. Jó dolgotokban már ennyire unatkoztok? Én aztán tényleg nem irigylem mások pénzét, ha azért tisztességgel megdolgoznak, de az nagyon is zavar, amikor egyesek lépten nyomon mások orra alá dörgölik kéretlenül. Bölcsödei kérdésekben tapasztalatotok nincs, ezért nem is értem, hogy gondoltátok, hogy majd ti ehhez a kérdéshez hozzászóltok? Hiszen egyértelműen nem tudjátok rá a választ. De persze kéretlenül kioktatni mást, az nagyon megy. Ha a feleséged idegbajos, azt oldja meg egy szintén jónevű pszichológus segítségével, ne másokon töltse ki az elfojtott agresszióját.
Amúgy meg már elnézést, de az én gyerekem pl. bölcsibe jár (nem magánba!, lakótelepi bölcsi) amiről egyetlen rossz szavam nem lehet, úgy szeretik a gyereket, olyan rátermettek a gondozónők, hogy kívánni sem lehet jobbat. Úgyhogy nem kell azt gondolni, hogy csak azért, mert egy intézmény MAGÁN, attól jobb is lesz, mint ami nem magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!