Mit vásároljak a bölcsire?
Májusba vagy szeptemberbe fog menni a kisfiam bölcsibe.
Most van lehetőségem megvásárolni mindent amire szüksége lesz akkor.Mit vegyek mit kell vinni?Mennyi ruhát kérnek?
Szerintem kérdezd meg a bölcsiben, ők mit igényelnek.
A mi bölcsinkben soha nem kérnek tisztaságcsomagot(zsebkendő, szalvéta, szappan, ilyesmi), csak a gyerek tisztába tételéhez kértek (pelus, törlőkendő, popsikrém). Váltóruha, cipő valószínűleg kell, de pl. oviszsákot sem vittünk, mert egyforma jut mindenkinek. (feleslegesen dobtam ki rá a pénzt)
Csoportpénz nálunk 500 Ft/hónap, de ezen kívül semmit nem kérnek.
A névnapot, születésnapot megünnepelhetik bent, ekkor természetesen gondoskodunk enni- és innivalóról.
Tényleg kérdezd meg, mert nálunk semmi csomagot nem kérnek, nem kell vinni se wc papírt, se szappant, se szalvétát, se zsebkendőt, semmi ilyet. Egyedül csak a pelust kellett vinni, meg a popsitörlőt, popsikrémet, ennyi, de aki már nem pelenkás, annak semmit.
Ami nálunk kellett:
kicsi törölköző kéztörléshez (ebből kettőt vettem, hogy legyen csere)
ágyneműhuzat és lepedő (gyerek méret)
benti cipő
Ezeket kellett megvenni, illetve persze kell bent lennie váltás ruhának (póló, nadrág, alsónadrág, zokni). A fiamat melegítőben szoktam vinni, abban van napközben, így én azokból vásároltam be sokat, meg pólókból. Van kb. 4-5 melegítő nadrágja, meg persze sok sok pólója, hogy ne legyen abból gond, ha állandóan koszos lesz (leeszi magát vagy ilyesmi) és nem száradnak meg időben. Én vettem neki kinti játszós cipőt is, hogy ha kimennek, ne abban játsszon, amiben amúgy sétálni járunk, de persze ezt a játszós cipőt használjuk játszóterezéshez mi is.
Bocsáss meg, de a havi nettó egymilliós jövedelem, amit a férjed haza visz nem igényli azt, hogy te munkát vállalj-az előző meg el kell hogy menjen dolgozni, hogy meg tudjon élni.
Mellesleg a gyerekeid majd jól megjárják a gondolkodásod miatt. Magánovi? Ja, nagyon kell-ráadásul ha ők is akarják? Elkényeztetett sznob kölyköket akarsz nevelni belőlük, vagy embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!