Mennyit pelust számoljak a bölcsire, hányszor teszik őket tisztába?
Kérdezd meg szerintem a bölcsibe ahova járni fog a gyermeked.
Szerintem ha te mondod,hogy ti így szoktátok akkor nem fogják többször pelusozni.
Bár ez tényleg bölcsi függő.
Én itt a környékünkön tudok olyan bölcsit ahol 5 ször is pelenkázzák a kicsiket egy nap.De olyat is ahol csak akkor pelusozzák ha már leesik a gyerekről mert olyan pisis.
szia,
nálunk úgy van, hogy vagy beviszek egy egész csomagot vagy egy felet, mert igény szerint cserélik és hát ugye nincs két egyforma nap ilyen szempontból :) írnak, ha fogytán van így nem marad pelus nélkül!!
Ági
Szia!
Én is egy 42 darabos csomagot viszek be,ha elfogy,szólnak.
Itthon én is csak akkor teszem tisztába,ha szükség van rá,a bölcsiben többször!
Ezen ne görcsölj. Vigyél be egy nagy csomaggal és látni fogod, hogy hogy fogy. Minden gyereknek van a pelenkázó felett egy saját kis fakkja. Oda teszik majd be és ott láthatod, hogy mikor kell vinned a következőt.
Egyébként inkább több fogy, mint kevesebb (mivel vannak gyerekek, akiknek a szülei véletlenül mindig elfelejtenek vinni és az ő csemetéjüket jobb híján a máséból pelenkázzák át-...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!